::recepte::
Cepeškrāsni pirms gatavošanas uzkarsē līdz 175-180 grādiem.
Sagatavo sēnes un bekona šķēlītes. Šampinjoniem nogriež kātiņus un mazliet izgrebj. Pa virsu ar karotīti liek krēmsieru.
Pēc tam sēni aptin ar bekona šķēlītes pusi, un nostiprina ar zobu bakstāmajiem kociņiem.
Sapildītās un bekonā ietītās sēnes kārto uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru, un liek cepties cepeškrāsnī. Uzkodas cep aptuveni 20 minūtes, līdz bekons gatavs.
Izņem no cepeškrāsns un pasniedz, kamēr vēl silts.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Cepeškrāsni pirms gatavošanas uzkarsē līdz 175-180 grādiem.
Sagatavo sēnes un bekona šķēlītes. Šampinjoniem nogriež kātiņus un mazliet izgrebj. Pa virsu ar karotīti liek krēmsieru.
Pēc tam sēni aptin ar bekona šķēlītes pusi, un nostiprina ar zobu bakstāmajiem kociņiem.
Sapildītās un bekonā ietītās sēnes kārto uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru, un liek cepties cepeškrāsnī. Uzkodas cep aptuveni 20 minūtes, līdz bekons gatavs.
Izņem no cepeškrāsns un pasniedz, kamēr vēl silts.