Foto: DELFI
Pēc rupjību izskanēšanas raidījumā "Pilnīgs vakars" trešdien, 15. jūlijā, VSIA "Latvijas Radio" (LR) valdes sēdē uz "Pieci.lv" darbības izvērtēšanas laiku tika nolemts atstādināt programmas "Latvijas Radio 5 – Pieci.lv" direktoru, galveno mūzikas redaktoru un galveno satura redaktoru Kārli Dagili.

Kā portālam "Delfi" pavēstīja LR preses dienestā, izvērtējumu paredzēts veikt un tā rezultātus iesniegt Latvijas Radio valdei līdz 30. jūlijam.

Jau vēstīts, ka raidījuma "Pilnīgs vakars" rubrikā "Pieliec punktu!" jaunieši, kuri sevi dēvē par reperiem, brīvrunas sacensībās aizrāvās ar rupjību lietošanu, bet 18. jūnijā līdz pat vasaras beigām radio "Pieci.lv" raidījuma "Pilnīgs vakars" plašu ažiotāžu izraisījušās rubrikas vadītājs Mārtiņš Pavasaris atstādināts no amata.

Nacionālajai elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomei (NEPLP) līdz 26. jūnijam jāsagatavo izvērtējums par valsts SIA "Latvijas Radio" programmas "Pieci.lv" raidījuma "Pilnīgs vakars" rubriku "Pieliec punktu!"

Raidījums "Pieliec punktu" raisījis arī deputātu iebildumus un kļuvis par vienu no ieganstiem NEPLP vadītāja atbrīvošanai no amata.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!