Foto: Publicitātes attēls
Sestdien, 16. martā, no pulksten 10.00 līdz 16.00 Rīgā, Maskavas priekšpilsētā, sekojot jaunās animācijas filmas "Jēkabs Mimmi un runājošie suņi" varoņu pēdās, notiks īpaša orientēšanās spēle ģimenēm, portālu "Delfi" informē filmas veidotāji.

Kā sola spēles organizatori, tajā būs nepieciešama gan veiklība un attapība, gan prasme lasīt kartes un pildīt dažādus uzdevumus.

Orientēšanās spēle tapusi sadarbībā ar pieredzes izglītības organizāciju "Piedzīvojuma gars" un Rīgas domi. Ikviens spēlētājs tiek gaidīts 16. martā no pulksten 10.00 līdz 13.00 BJC "Daugmale" Jēkabpils ielā 19a, lai reģistrētos un saņemtu uzdevumu lapas, bet no pulksten 13.00 līdz 16.00 tiks fiksēti finiša rezultāti. Plašāka informācija un iespēja reģistrēties spēlei šeit.

Gājēju tunelis zem Salu tilta jeb "Maskačkas vārti", Klusais dārzs, Maskavas dārzs, Mimmi pagalms, Svētā Erceņģeļa Mihaila pareizticīgo baznīca, 7. tramvaja maršruts – tās ir filmas "Jēkabs, Mimmi un runājošie suņi" galvenās darbības vietas, taču filmā atpazīstami arī citi krustojumi, ielas un nami. Kā mudina spēles veidotāji, tā padosies vieglāk, ja būs redzēta filma.

Orientēšanās spēles dalībniekiem tiks piešķiras balvas

Jau ziņots, ka animācijas filma visai ģimenei "Jēkabs, Mimmi un runājošie suņi" veidota pēc rakstnieces Luīzes Pastores grāmatas "Maskačkas stāsts" motīviem. Filma tapusi animācijas studijā "Atom Art", filmas māksliniece ir Elīna Brasliņa, bet lomas ierunājuši aktieri Andris Keišs, Gatis Gāga, Kaspars Znotiņš, Nora Džumā, Baiba Broka u. c. Filma dublēta arī krievu valodā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!