Foto: Publicitātes foto
25. jūlijā, Rīgā, Daugavgrīvas cietoksnī, notika mūzikas un mākslas festivāla "Komēta" papildu pasākums "Komētas akadēmija".

Aicinot ļauties domu eksperimentiem, dzīvām diskusijām, aizliegto jautājumu uzdošanai un prāta ekoloģijas praktizēšanai, caur darbnīcām, lekcijām un sarunām dalībnieki tika aicināti kopīgi radīt un dalīties zināšanās pasākumā, kas vienkopus pulcēja festivāla "Komēta" cienītājus.

Kā portālu "Delfi" informēja "Komētas akadēmijas" rīkotāji, diena sākās ar darbnīcu "Esot Daba", tālāk sekoja darbnīca "Attiecības ar manu ķermeni", "Sieviešu stendaps", muzikāls šovs "Samba de Riga", bet vakaru noslēdza DJ N. Volkova.
Festivāls "Komēta" ir brīvdabas festivāls – sociāls un kultūras eksperiments trīs dienu garumā. Festivāls aicina praktizēt prāta brīvību, klausīties lekcijās un piedalīties darbnīcās, dejot un baudīt mūziku.

Šogad festivāls notiks jau piekto gadu, Daugavgrīvas cietoksnī, Rīgā. 31. jūlija līdz 2. augustam. Festivāls šogad rīko trīs papildu pasākumus – jau notikušo "Komētas akadēmiju" 25. jūlijā, "Komētas Kopienas dienu" 8. augustā un "Komētas dejas" 15. augustā. Vairāk informācijas var atrast festivāla mājaslapā www.festivalskometa.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!