Foto: Publicitātes foto
Fonds "Līdzskaņa" uzsācis ziedojumu vākšanu, lai palīdzētu pazīstamajam ģitāristam, daudzu populāru hitu autoram Harijam Zariņam cīņā ar ļaundabīgu audzēju.

Latvijas roka leģenda Harijs Zariņš ir grupu "Opus Pro" un "Colt" viens no dibinātājam, ģitārists un daudzu zināmu hitu, kā "Tu un Es", "Pēdējā pietura", "Šonakt", "Man ir viss", "Mīļā" u.c., komponists un vārdu autors.

Kā liecina fonda "Līdzskaņa" mājaslapā publicētā informācija, Zariņam 2014. gadā tika konstatēts ļaundabīgs audzējs, un līdz šim mūziķis ar slimību cīnījies pats saviem spēkiem un saviem līdzekļiem. Bet nu slimība ir progresējusi un tādēļ ir nepieciešama steidzama operācija Vācijā. Šajā operācijā tiek izmantotas jaunas, inovatīvas metodes, kuras diemžēl nav pieejamas Latvijā.

Operācijas izmaksas ir 32 000 eiro. Fons "Līdzskaņa" aicina nepalikt vienaldzīgiem un palīdzēt mūziķim.

Mērķziedojums pilnā apmērā tiks novirzīts mūziķa medicīnisko procedūru vai nepieciešamo maksājumu veikšanai. Fonda "Līdzskaņa" administratīvās izmaksas netiek segtas no ziedojumiem.

Ikviens, kurš vēlas atbalstīt Hariju Zariņu, aicināts veikt ziedojumu spiežot šeit vai ziedot, veicot pārskaitījumu uz "Fonda Līdzskaņa" bankas kontu, maksājuma mērķī norādot "Ziedojums Harijam Zariņam": Plašāk par ziedošanas iespējām fonda "Līdzskaņa" mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!