Foto: F64
Uz Rīgas svētkiem, atsaucoties Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova uzaicinājumam, viesos ieradīsies delegācijas no sadraudzības pilsētām un starptautiskajām organizācijām, portālu "Delfi" informē Rīgas Domes pārstāvji.

Rīgas svētki 2011 – Rīgai 810 programma

Tiks uzņemti viesi no Sudžou (Ķīna), Kijevas (Ukraina), Minskas (Baltkrievija), Maskavas (Krievija) Pori (Somija), Rostokas (Vācija), Tallinas (Igaunija) un Viļņas (Lietuva), kā arī starptautisko organizāciju Baltijas pilsētu savienības (UBC) un Eiropas lielo pilsētu sadarbības tīkla "EUROCITIES" pārstāvji. Rīga svētkos uzņems delegācijas no Krievijas pilsētām Jekaterinburgas, Smoļenskas, Pleskavas un Čehijas galvaspilsētas Prāgas.

Viesi apmeklēs svētku pasākumus Alberta ielā, Esplanādē un Vērmanes dārzā, Starptautiskās aviosacensības augstākajā pilotāžā – EAF RĪGA/FAI-2011, Rīgas dejotāju svētkus, lielkoncertu "Rīgai 810! Meistars. Dziesma. Leģenda.", kā arī svētku noslēguma pasākumu krastmalā.

Kā jau ziņots, Rīga šogad svin 810 gadu jubileju, un no 19. augusta līdz 21. augustam plānoti daudzveidīgi svētku pasākumi. Visi laipni aicināti uz lielkoncertu Mežaparkā "Meistars. Dziesma. Leģenda.", uz trešajiem Rīgas dejotāju svētkiem Ķīpsalā, uz Starptautiskajām aviosacensībām augstākajā pilotāžā (EAF RIGA/FAI-2011), uz grupas "BI2". Diānas Arbeņinas un grupas "Nočnije Snaiperi" koncertu "Arēnā Rīga", kā arī līdzdarboties ielu svētkos un apmeklēt tradicionālos un jaunizveidotos pasākumus 11. novembra krastmalā un Vērmanes dārzā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!