Foto: LETA

Nedēļas nogalē, sestdien, 20. augustā, Mežaparka Lielajā estrādē norisināsies Rīgas 810. dzimšanas dienai veltītais svētku lielkoncerts "Meistars.Dziesma.Leģenda". Lai izvairītos no drūzmēšanās un sastrēgumiem, koncerta rīkotāji Rīgas Kultūras iestāžu apvienība aicina visus apmeklētājus uz Mežaparku doties savlaicīgi.

Rīgas svētki 2011 – Rīgai 810 programma

Tāpat Lielkoncerta rīkotāji aicina izmantot bezmaksas sabiedriskā transporta iespējas Rīgā. Estrāde atvērta apmeklētājiem no plkst.17.00 pēcpusdienā.

Ņemot vērā mainīgo laika apstākļu prognozi, lietus gadījumā organizatori aicina lietussargu vietā izmantot lietus mēteļus.

Lielkoncerts "Meistars.Dziesma.Leģenda" pulcēs 8 000 kora dziedātājus, dejotājus un pūtēju orķestru mūziķus no visas Latvijas, aicinot skatītājus un klausītājus piedalīties krāšņā muzikāli skatuviskā notikumā.

Kā jau ziņots, Rīga šogad svin 810 gadu jubileju, un no 19. augusta līdz 21. augustam plānoti daudzveidīgi svētku pasākumi. Visi laipni aicināti uz lielkoncertu Mežaparkā "Meistars. Dziesma. Leģenda.", uz trešajiem Rīgas dejotāju svētkiem Ķīpsalā, uz Starptautiskajām aviosacensībām augstākajā pilotāžā (EAF RIGA/FAI-2011), uz grupas "BI2". Diānas Arbeņinas un grupas "Nočnije Snaiperi" koncertu "Arēnā Rīga", kā arī līdzdarboties ielu svētkos un apmeklēt tradicionālos un jaunizveidotos pasākumus 11. novembra krastmalā un Vērmanes dārzā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!