Foto: Publicitātes foto
"Positivus" festivālā šogad jau otro gadu darbosies Eksprespasta nodaļa, portālu "Delfi" informē festivāla organizatori.

Eksprespasta unikālais pasta indekss LV-4099 nodrošinās apmeklētājiem iespēju nosūtīt savas mantas uz festivāla teritoriju jau iepriekš, tādējādi krietni atvieglojot ceļu uz festivālu un mājup.

"Positivus" Eksprespasta nodaļa darbosies divās festivāla vietās - pie telšu pilsētiņas un festivāla norises teritorijā. Eksprespasta nodaļā pie telšu pilsētiņas būs iespējams saņemt iepriekš izsūtītās paciņas un noformēt sūtījumus mājup.

"Pozitīvus" sveicienus draugiem, ģimenei vai pat festivāla māksliniekiem varēs nodot ar īpašajām "Positivus" pastkartēm, kuras apzīmogot un nosūtīt būs iespējams gan festivāla teritorijā esošajā pasta nodaļā, gan telšu pilsētiņas Eksprespasta nodaļā. Festivāla teritorijā darbosies arī festivāla bode, kur blakus krekliem un citiem suvenīriem varēs iegādāties arī pastkartes. Tā kā pērn festivāla laikā iesūtītie sveicieni iepriecināja ne vienu vien mākslinieku, arī šogad šī tradīcija tiks turpināta.

Apmeklētāji varēs atvieglot sev ceļošanu uz festivālu, izmantojot paciņu sūtīšanas servisu. Jau pirms festivāla nepieciešamās mantas varēs nosūtīt uz festivāla teritoriju, bet pēc tam - nosūtīt tās atpakaļ uz mājām. Piemēram, paciņā iespējams sapakot telti, guļammaisus un apģērbu, nosūtīt to uz festivāla teritoriju un doties uz "Positivus" tikai ar maku un telefonu kabatā. Pēc festivāla šīs lietas varēs nosūtīt mājās: piegāde tiks nodrošināta tieši norādītajā adresē, turklāt no festivāla paciņas varēs sūtīt arī uz citām valstīm. Paciņu sūtīšanas cena Latvijā ir īpaši izdevīga - 2 lati. Ērtai paciņu sūtīšanai ir sagatavotas īpašas kastes, kuras no 18. līdz 20. jūlijam būs pieejamas lielākajās Rīgas pasta nodaļās un lielāko Latvijas pilsētu pasta nodaļās.

Precīzs nodaļu saraksts un sīkāka informācija par sūtīšanas nosacījumiem pieejama Eksprespasta mājaslapā. Detalizēta informācija par Eksprespasta darba laikiem telšu pilsētiņā un festivāla teritorijā atrodama Eksprespasta mājas lapā. Norēķināties par sūtījumu būs iespējams gan uz vietas pasta nodaļā, gan arī elektroniski, sākot jau no  8. jūlija.

Lielākais mūzikas festivāls Baltijā - Positivus festivāls šogad jau septīto reizi notiks Salacgrīvā. Pirmo reizi festivāls norisināsies trīs dienas - no piektdienas līdz svētdienai - 19., 20. un 21. jūlijā.

Jau ziņots, ka uz "Tele2" skatuves uzstāsies "The xx", "Sigur Rós", "Two Door Cinema Club", "Imagine Dragons", "Crystal Castles", Tom Odell, Michael Kiwanuka, "Jauns mēness", Willy Moon, "The Joy Formidable", Elektro Guzzi, "Latvian Blues Band" un Iiris.

Uz "Nordea" skatuves uzstāsies "Zodiaks", "!!!" ("chk chk chk"), C2C, "Palma Violets", "Charli XCX","Efterklang", "The Sound Poets", John Grant, "Team Ghost", "Suuns","No Ceremony", Darwin Deez, "Rasabasa" un "Twenty One Pilots".

Biļetes uz festivālu nopērkamas www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs, internetā un "Nordea" bankomātos visā Latvijā. Trīs dienu biļešu cena 37 lati, ar telts vietu - 41 lats.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!