Foto: Justīne Grinberga. Viktors Ellers izrādē "Grimmi"

Liepājas teātris un aktieris Viktors Ellers vienojušies, ka turpmāk mākslinieks vairs nebūs teātra štatā, bet darbosies kā ārštata aktieris. Šādas izmaiņas gaidāmas no teātra jaunās sezonas.

Kā norāda Liepājas teātra pārstāve Zanda Borga, dodoties ārštatā, Ellers saglabās visas savas lomas un tās spēlēs, kamēr vien izrādes būs repertuārā. Šobrīd viņš piedalās izrādēs "Grimmi" (režisors Elmārs Seņkovs), "Purva bridējs ugunī" (režisors Regnārs Vaivars), "Pilnīgi svešinieki" (režisors Rolands Atkočūns), kā arī izrādēs bērniem "Patakoļako un teātra visums" (režisors Mārtiņš Kalita) un "Sniegbaltīte un septiņi rūķīši" (režisors Dž.Dž.Džilindžers).

Foto: Justīne Grinberga

"Sadarbība ar Viktoru Elleru turpināsies," pušu vienošanos komentē Liepājas teātra mākslinieciskais vadītājs Valters Sīlis. "Ļoti ceru, ka Viktors būs redzams vēl ne vienā vien Liepājas teātra jaundarbā."

Viktors Ellers ir viens no Klaipēdas kursa aktieriem, kurš teātrī strādā no 2010. gada, šajā laikā piedaloties vairāk nekā 40 izrādēs un, ņemot vērā viņa vokālās prasmes, gandrīz katrā no teātrī notiekošajiem koncertiem.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!