Foto: Publicitātes foto

Spīķeros, "Dirty Deal Teatro", 23. martā plkst. 17:00 jaunie režisori Valters Sīlis, Dmitrijs Petrenko, Kārlis Krūmiņš un Andrejs Polozkovs aicina uz "Vakara brokastīm", kurās šoreiz tiks runāts par provokācijām, portālu "Delfi" informē DDT pārstāvji.

"Vakara brokastis" ir diskusija par to, kas ir svarīgs šodien un var nebūt svarīgs rīt. Pasākumā ir viss kā parastajās brokastīs – arī virtuves sarunas par politiku. Sarunas, kas medijos diez vai kādreiz parādītos. Šoreiz diskusijā piedalīsies četri jauni režisori: Valters Sīlis, Dmitrijs Petrenko, Kārlis Krūmiņš un Andrejs Polozkovs.

"Vai esam pieraduši pie regulāriem sabiedrības tracināšanas mēģinājumiem tiktāl, ka automātiski tos ignorējam? Sarunas pie rīta kafijas par to, kurš vainīgāks un kuram taisnība lielāka – provocētājam, provocējamajam vai trešajam un ko vispār šajās "cīņās" vajadzētu darīt?" šādus jautājumus uzdos "Vakara brokastu" dalībnieki.

Iepriekšējās "Vakara brokastu" diskusijās runāts par gatavību demokrātijai, Žerāra Depardjē pilsonības maiņu un eiro ieviešanu. Savukārt nākamā reize būs 19. aprīlī plkst. 18:00.

Ieeja bez maksas.

Pēc "Vakara brokastīm" 23. martā plkst. 19:00 iespējams noskatīties arī jauno izrādi "Pati uzmanība", kas tapusi izrāžu ciklā "Uztveres mērījumi". Biļešu cena 4 lati (skolēniem, studentiem, pensionāriem 3 lati).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!