Internetā debitējis jauns kompānijas "Aardman Animations" radīts animācijas filmu varonis - Niknais Zēns ("Angry Kid"), ziņo raidsabiedrība BBC. Tas ir sarkanmatains, vējjakā tērpies pusaudzis ar riteni no nelabvēlīgas ģimenes.
Kompānija "Aardman Animations" radījusi arī Volesu un Gromitu, par ko saņemta Oskara balva, kā arī "Creatures Comforts" reklāmas kampaņu.

Pirmās 25 minūti garās animācijas filmas sērijas būs pieejamas tikai Internetā. Lietotāji tās varēs ielādēt savos datoros no "AtomFilms" mājas lapas.

"Aardman" kino un televīzijas filmu producentu grupas vadītājs Maikls Rouzs jauno animācijas filmu raksturo kā "anarhistisku, izaicinošu un noteikti nepiemērotu demonstrēšanai ģimenes lokā." Taču, pēc Rouza domām, Internetam tā ir īsti piemērota.

60 minūšu garajās sērijās Niknais Zēns uzbrūk vecākiem, skolai un citiem tipiskiem pusaudžu neapmierinātības objektiem.

Viena no animācijas filmas sērijām, kas saucas "Kauls", sacentīsies par īsfilmu balvu Kannu kinofestivālā, kas sāksies trešdien.

Šajā epizodē varonis braukā ar velosipēdu, neturoties pie stūres, un krīt, gūstot vaļēju plauktas locītavas lūzumu, kurā atsedzas kauls.

Drīz vien šis ievainojums piesaista kāda izsalkuša suņa uzmanību...

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!