Foto: EPA/LETA
Amerikāņu telekanāla CNN ilggadējais raidījuma "Larry King Live" vadītājs Lerijs Kings paziņojis, ka nolēmis rudenī pamest savu šovu.

76 gadus vecais Kings vada savu raidījumu jau gandrīz 25 gadus, un šajā laikā viņam bijis vairāk nekā 40 000 interviju ar dažādiem politiķiem, izklaides industrijas un sporta zvaigznēm.

Kā paziņojumā norādīja televīzijas zvaigzne, aizejot viņš varēs veltīt vairāk laika savai sievai un bērniem.

Pēdējā laikā Kinga laulība ar viņa septīto sievu Šonu Sautviku ir piedzīvojusi vairākus dramatiskus notikumus. Aprīlī raidījuma vadītājs iesniedza šķiršanās prasību, pamatojot savu vēlmi pārtraukt 13 gadus ilgušo laulību ar nesamierināmām domstarpībām. Jūnijā 50 gadus vecā Šona centās atņemt sev dzīvību, un pēc viņas neveiksmīgā mēģināja noindēties ar lielu medikamentu devu Kings paziņoja, ka viņa laulība vēl nav izjukusi.

Neraugoties uz šova pamešanu, Kings plāno turpināt strādāt CNN. "Es joprojām būšu CNN ģimenes daļa un vadīšu speciālizlaidumus par nacionālām un starptautiskām tēmām," sacīja Kings.

Viņš arī pauda lepnumu, ka nesen iekļuvis Ginesa rekordu grāmatā par visilgāk raidīto šovu, kuram bijis viens un tas pats vadītājs un tas demonstrēts vienā un tajā pašā ētera laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!