Foto: AP/Scanpix
Amerikāņu aktieris Džeimss Franko ceturtdien valdīja asaras, saņemot zvaigzni Holivudas Slavas alejā.

Fantāzijas filmas "Oz the Great and Powerful" ("Varenais no Oza zemes") aktiera zvaigzne tika atklāta "El Capitan" kinoteātra priekšā.

"Kaut es varētu uz šīs zvaigznes uzrakstīt vēl daudzus citus vārdus, jo tā ir kopīgiem spēkiem panākta lieta. Visi aizkadrā palikušie un cilvēki, kuri mani atbalstījuši visu šo laiku - ja varētu, es uz tās uzliktu jūsu visu vārdus. Paldies, un es to vienmēr atcerēšos," Franko teica ceremonijā, kuras apmeklētāju vidū bija viņa māte Betsija un brālis Deivs.

Franko ir daudzi talanti - viņš glezno, raksta un lasa lekcijas. Savā runā par to pasmējās "Varenā no Oza zemes" režisors Sems Raimi. "Strādājot ar Džeimsu vairāku gadu garumā, esmu viņu labi iepazinis. Viņš ir skolotājs, dzejnieks, tēlnieks, aktieris, režisors, scenārists, producents, grozu pinējs - es tā varētu turpināt dienām dienām ilgi!" viņš teica. "Šķiet, ka katru brīdi Džeimsam uzrodas jauna aizraušanās."

"Šodien mēs pievienojamies visai pārējai pasaulei, godinot tavus sasniegumus ar godam nopelnītu zvaigzni Holivudas Slavas alejā," sacīja aktieris Sets Rogens, kurš ar Franko filmējies komēdijā "Pineapple Express" ("Ananāsu ekspresis").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!