Foto: Kadrs no video
Animatora Deivida Levandovska jaunākais veikums interneta vidē ieguvis atpazīstamību kā pasaules visu laiku jocīgākais video. Daudzi norāda, ka īsfilma varētu būt radusies 1984. gadā pasaulē nākušā mākslinieka dzimtās Losandželosas ietekmē, jo tā pazīstama kā brīvdomātāju galvaspilsēta.

Viņa nesen publicētais video "Late for Meeting" ataino kāda savdabīga, šķietami kaila un ārkārtīgi elastīga vīriņa pastaigu pa Losandželosu. Viņš grīļīgā, bet acis piesaistošā gaitā pamet veikalu, dodas uz savu auto, kas spēj braukt ne tikai uz sāniem, bet arī uz jumta, un vēlāk dodas burtiski debesīs.

Pats Levandovskis norāda, ka filma nav veidota narkotisko vielu ietekmē, kā to apgalvo daudzi video komentētāji, bet gan ieturēta sirreālisma un dadaisma tradīcijās. Savukārt pavadījumā dzirdams komponista Žana Žaka Perija kompozīcija "The Mexican Cactus".

Līdzīgu īsfilmu ar nosaukumu "Going to The Store", kurā dīvainais cilvēciņš dodas uz veikalu, jaunais animators publicēja arī pirms diviem gadiem. Jaunākais veikums var tikt uztverts gan kā pirmās filmas turpinājums, gan individuāls mākslas šedevrs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!