Foto: Publicitātes foto
Amerikāņu televīzijas kanāls "ABC" paziņojis, ka nepārraidīs tam sagatavoto filmas "Grēku pilsēta: Liktenīgā sieviete" reklāmas rullīti, jo tas ir pārāk "sulīgs", raksta "Dazed Digital".

Šis nav pirmais gadījums, kad kulta filmas turpinājuma reklāmas materiāli neapmierina kādas oficiālās ASV iestādes.

Jau maijā Amerikas Kinofilmu asociācija aizliedza izplatīt plakātu, kurā franču aktrisei Evai Grīnai caur kleitas audumu redzama "pārāk izteikta līnija zem krūts un tumšs areāls ap krūtsgalu". Toreiz filmas veidotāji piekāpās un sagatavoja "seksuāli neitrālāku" plakātu, kurā šie iebildumi bija ņemti vērā.

Arī "ABC" telekanāla iebildumi, kā norāda portāls "Page Six" esot saistīti ar Grīnas pārlieku caurspīdīgo tērpu, kas "liek viņai izskatīties kailai", turklāt tāda viņa redzama veselās divās īsā reklāmas rullīša epizodēs.

Pati franču aktrise "Vanity Fair" norādījusi: "Filmu biznesā ir pārāk daudz vardarbības, bet šis viss ir maigs. Es tur neesmu kaila, tas ir tikai pieņēmums. Turklāt man tas šķiet ļoti seksīgi."

Vienlaikus "Dazed Digital" norāda, ka šāda cenzūra nav īsti izprotama, ņemot vērā pašas filmas žanru. Lai gan jaunā filma vēl tikai tiek gaidīta uz lielajiem ekrāniem, tās pirmajā daļā "Grēku pilsēta" netrūkst asiņu un vardarbības pilnu kadru, un visticamāk arī jaunā tikai turpinās iesākto, tāpēc tās reklāma uzskatāma par patiešām maigu.

Latvijā filma būs redzama no 29. augusta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!