Foto: Publicitātes foto
No piektdienas, 12. septembra, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt asa sižeta detektīvu ar fantastikas elementiem "Rovers" ("The Rover").

Filmas sižets stāsta par pasauli desmit gadus pēc tās finansiāla sabrukuma. Tajā likumiem vairs nav nekādas varas, un dzīve kļuvusi ārkārtīgi grūta.

Stāsta centrā ir vientuļnieks Ēriks, kurš klejo pa pamestām pilsētām un nomaļiem ceļiem. Kad noziedznieku banda nolaupa viņa auto, viņš dodas tiem pa pēdām un ceļā sastop bandas locekli Reju, kurš, būdams ievainots, pamests iepakaļ. Ērikam atliek vien paļauties uz Reja palīdzību, lai varētu sadzīt pēdas laupītājiem un atgūt savu automašīnu – vienīgo lietu, kas viņam ir būtiska.

Filmas "Rovers" oficiālais reklāmas treileris:

Filmas režisors ir Deivids Mišo, un filmai "Rovers" sākotnēji tika prognozēti tikpat lieli panākumi, kā viņa veiksmīgajam darbam "Dzīvnieku karaļvalsts" ("Animal Kingdom"). Veiksmi paredzēja arī izcilajam aktieru salikumam - galvenajās lomās spēlē Gajs Pīrs un Roberts Patisons.

Tomēr līdz šim no filmas veidošanā iztērētajiem 12 miljoniem ASV dolāru sagrabināti vien nedaudz vairāk nekā divi miljoni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!