Foto: Publicitātes foto
Vai vēlaties iegādāties jaunu datoru vai portatīvo datoru, bet negribat pārmaksāt? Tad jūs esat atraduši pareizo vietu! Mūsu veikalā notiek unikāla datoru un portatīvo datoru izpārdošana mājām un biznesam. Sakarā ar mūsu veikala pārcelšanos uz jaunām telpām mēs esam piemērojuši atlaides datoriem un portatīviem datoriem līdz 70%. Tas ir neticami izdevīgs piedāvājums, ko nevēlēsities palaist garām!

Mūsu veikalā atradīsiet datorus un portatīvos datorus jebkuram mērķim un budžetam: sākot no mājas līdz biroja datoriem, no mācību līdz spēļu datoriem, no ekonomiskiem līdz elites klases datoriem. Mēs piedāvājam datorus un portatīvus datorus no tādiem pazīstamiem ražotājiem kā "Apple", "Asus", "Acer", "Del"l, "HP", "Lenovo", "MSI" un daudziem citiem. Jūs varēsiet izvēlēties datoru vai portatīvo datoru, kas atbilst jūsu cerībām, interesēm un finansiālajām iespējām. Jūs arī varēsiet izmantot mūsu datoru un portatīvo datoru uzstādīšanas, konfigurēšanas un apkalpošanas pakalpojumus.

Mūsu jaunais veikals atrodas Lielirbes ielā 27, tirdzniecības centrā "Bolero". Mēs gaidīsim jūs no 09.00 līdz 18.00 darba dienās un no 10.00 līdz 17.00 sestdienās. Atnāciet un pārliecinieties paši, ka mēs piedāvājam izdevīgākās cenas datoriem un klēpjdatoriem! Neaizmirstiet izstāstīt par šo akciju arī saviem draugiem un paziņām, jo šādas izpārdošanas nenotiek katru dienu!

Lai iegūtu sīkāku informāciju, apmeklējiet mūsu mājaslapu MDATA.LV vai zvaniet pa tālruni 20 777 666. Steidzieties, datoru un portatīvo datoru skaits ir ierobežots!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!