“Ja būtu finālā, cīnītos līdz galam,” Ozols sacīja pirms piedzīvojumu spēles “Džungļu zvaigzne” pusfināla. Jau tad varēja noprast, ka mūziķis nav gatavs par visām varītēm uzvarēt Dagmāru, kura džungļos atrodas kopš spēles pirmās dienas.
Vairums dalībnieku uzskata, ka Ozols rīkojies kā džentlmenis, ļaujot finālā iekļūt Dagmārai. Viņš netika uz savas ādas izbaudījis džungļu skarbo ikdienu, jo sabija biezoknī vien dažas dienas, lielāko šova laiku pavadot ‘Visu zvaigžņu viesnīcā’ kopā ar Cololo un pārējiem izbalsotajiem dalībniekiem.

“Domāju, ka nebūtu īsti godīgi, ja es piedalītos finālā,” Ozols vakar atklāja šova aizkulišu sērijā. “Tāpēc es pateicu, ka negribu tomēr to darīt. Gribēju izbaudīt to, ko nepaguvu izbaudīt sākumā.” Vai Ozols tīšuprāt tik dramatiski kļūdījās, minot Dagmāras svaru trešajā un izšķirošajā pusfināla spēlē? “Ne jau es gluži padevos, bet nebija vadmotīva cīnīties,” teic Ozols.

Kristīne ir pārliecināta, ka Ozols nemaz nebūtu varējis rīkoties citādāk. “Manuprāt, viņš ir labs un saprotošs cilvēks. Nezinu, kādam jābūt, lai mēģinātu vinnēt. Pēc tam pašam ir stipri jākaunas par to…” pārliecināta aktrise.

Ozols teic, ka džungļos būtu iedzīvojies, ja vien Kati viņu jau otrajā dienā nebūtu parāvusi prom. Mūziķis atzīst, ka visgrūtāk viņam būtu iztikt bez pārtikas. “Psiholoģiski grūti cīnīties ar badu…” viņš teic. “Tāda miesas būve, ka visu laiku gribas daudz ēst.”

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!