Foto: Publicitātes attēli

Gaismas festivāla "Staro Rīga" laikā Vecrīgā, Skārņu ielā 9, būs aplūkojams interaktīvs skaņas un video projekts "Rasa: Daba ienāk pilsētā", portālu "Delfi" informē objekta realizētāji piena pārstrādes uzņēmums "Food Union".

Izdrukā "Staro Rīga" objektu karti!

Tas ļaus uz mirkli aizmirsties un sajust dabas tuvumu pilsētā – tikko pļautas zāles zaļumu, dabas skaņu burvību un varbūt pat tik tikko deguna galā sajūtamu vasaras rīta dzestrumu.

Rasa ienāks pilsētā, līdzi nesot visu dabisko un svaigo, kas paslēpts šajā vārdā. Lai to ieraudzītu un sajustu, ir nepieciešama festivāla "Staro Rīga" apmeklētāju līdzdalība. Ikviens ir aicināts atgriezt, iespējams, lielāko ūdens krānu Rīgā, lai iedzīvinātu video projekciju, kurā uz ēkas sienas tiks laistīta un audzēta zāle.

Jau ziņots, ka gaismas festivāls "Staro Rīga" šogad norisināsies no 15. līdz 18. novembrim, piedāvājot 80 objektus gan Rīgas centrā, gan citur pilsētā. Šogad festivāla apmeklētāji nebūs tikai vērotāji, bet arī gaismas spēļu dalībnieki, jo festivāla laikā ikviens kļūs par Gaismas meklētāju. Festivāla organizators ir Eiropas kultūras galvaspilsētas gada rīkotājs – nodibinājums "Rīga 2014", un festivāls ar īpaši krāšņu programmu iekļauts 2014. gada programmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!