Foto: DELFI
Otrās dienas gaismas festivāla "Staro Rīga" SMS balsojumā par tīkamāko objektu atzīts 13. objekts "Iluminātu taka. Vox Populi - Vox Dei", savukārt interneta balsojumā portālā "Delfi" savas līderpozīcijas nezaudē objekts "Lattelecom. Tilts kas savieno", portālu "Delfi" informē gaismas festivāla "Staro Rīga" rīkotāji.

Tāpat apmeklētāju atzinību izpelnījušies objekti – "Sveiciens saulei", "Rasa: Daba ienāk pilsētā", "Gondola", "Ārpuszemes civilizācijas", "Dzīles", "Start Treks".

Atgādinām, ka nobalsot par sev tīkamāko gaismas festivāla "Staro Rīga" objektu var portālā "Delfi" un ar SMS palīdzību, sūtot īsziņu uz 1188. Starp visiem balsotājiem, kas nobalsos portālā "Delfi", tiks izlozēts viens "Nokia" mobilais viedtālrunis "Lumia 800".

Tāpat arī kādu no SMS balsotājiem gaida balvas – četri "Nokia Lumia 610" viedtālruņi. 16. novembra izlozes uzvarētājs pulksten 22.52 ir nobalsojis par 13. objektu "Iluminātu taka. Vox Populi. Vox Dei". Balsošana noslēgsies 18.novembrī pulksten 23.

Festivāla organizators ir Eiropas kultūras galvaspilsētas gada rīkotājs – nodibinājums "Rīga 2014", un festivāls ar īpaši krāšņu programmu iekļauts 2014. gada programmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!