“Džungļu zvaigznes” dienasgrāmata

Pirmajā dienā šova "Džungļu zvaigzne" dalībnieki no visām trim Baltijas valstīm ierodas Malaizijā, otro dienu viņi pavada, iepazīstot galvaspilsētu Kualalumpuru, līdz vakarā pamet civilizāciju un dodas pretī nezināmajam. Trešajā dienā, sasniedzot salu, dalībniekus gaida pārsteigums, sastapšanās ar salas izdzīvotājem - pionieriem – dalībniekiem, kas džungļos jau pavadījuši kādu laiku - Dagmāru, Jānusu un Renātu.

Foto galerija

1.diena

Pēc ilga un gara ceļa piecpadsmit Baltijas valstu slavenības no Igaunijas, Latvijas un Lietuvas ierodas Kualalumpurā. Realitātes šova dalībnieki no lidostas tiek nogādāti viesnīcā, kur ērtos numuros pavada savu pirmo nakti Malaizijā.

2.diena

Notikumi

Slavenības Kualalumpurā piedzīvo zvaigžņu cienīgu uzņemšanu. Pamodušies labā lielpilsētas viesnīcā, paēduši kārtīgas brokastis, šova dalībnieki policijas eskorta pavadībā antīkos luksusa automobiļos dodas izbraucienā pa Kualalumpuras ielām. Zvaigznes tiekas ar Malaizijas tūrisma ministru un no viņa rokām saņem tradicionālo malaiziešu kaklarotu. Līdz ar “Džungļu zvaigznes” dalībnieku ierašanos tiek atklāti Kualalumpuras svētki. Visu dienu Baltijas slavenības izklaidējas, līdz vakarā ar autobusu dodas tālāk – prom no civilizācijas.

Dalībnieki

Alla: Jūtas labi. Viņai ļoti patīk pārējie šova dalībnieki, jo tie ir “interesanti, jauki un dažādi.” Iepriekš Alla bija pazīstama tikai ar Vilipsōnu. Viņa uzskata, ka ikviens no dalībniekiem ir spējīgs izdarīt daudz vairāk nekā pats to šobrīd apzinās.

Ozols: Ozolam grūti iegaumēt pārējo dalībnieku vārdus. Pēc vārda viņš zina tikai Regnāru, jo abi ir tikušies jau iepriekš, taču Kristīni viņš nosauc par Aiju arī pēc tam, kad meitenes vārds viņam pačukstēts priekšā. Citādi Ozolam “viss ir čillā!”

Kristīne: Uzskata, ka spēle būs interesanta, jo visi ir lielas personības. Viņu neiztrauc grūtības, ko varētu sagādāt gaidāmie pārbaudījumi džungļos. Kristīne jau no sākta gala ir pārliecināta, ka grūti klāsies ar izbalsošanu.

Regnārs: Viņu neuztrauc iespējamā badošanās un pārtikas trūkums. Vēl jau ir labi paēdis. Regnārs vairāk baidās no tā, vai, nokļūstot džungļos, viņam nepiemetīsies kāda fobija.

3.diena

Notikumi

Šova dalībnieki pēc 12 stundu un 800km gara brauciena pāri Malajas pussalai pamostas autobusā. Brokastis ceļmalas kafejnīcā ir niecīgas: rīta kafijas vietā tiek pasniegta “koppi” jeb pārsaldināta, stipra tēja ar pienu. Autobuss ar dalībnieku mantām pa to laiku aizbrauc prom, atstājot viņus neziņā.

Tālāk visi pārvietojas kravas automašīnas kravas kastē. Civilizācijai attālinoties, ceļš kļūst arvien izdangātāks, daba – arvien mežonīgāka. No kravas auto dalībnieki nokļūst uz baržas.

Brauciens autobusā visus ir nogurdinājis. Ir karsti. Divarpus stundu garā brauciena laikā zvaigznes uz upes dzīro, jo uz baržas atrodas gan ēdieni, gan alkohols. Tiek iedzerts un jokots uz nebēdu. Dažs paspēj atlūzt un pagulēt, citi – panerrot pārējos. Tā, piemēram, lietuvietis Cololo kopā ar Regnāru aizmigušā Ozola degungalā atstāj apgrauztu kaulu.

Kad barža tuvojas šova vadītāju laivai, tiek dots uzdevums mesties upē un peldēt uz krastu. Dalībnieki ir pārsteigti. Viens pēc otra viņi lec brūnajā upes ūdenī. Krastā valda steiga – visi vēlas nokļūt līdz savas valsts karogam pēc iespējas ātrāk. Pārsteigums: no džungļiem iznāk trīs cilvēki ar lāpām. Tie ir izdzīvotāji - pionieri – dalībnieki, kas džungļos jau pavadījuši kādu laiku. Latvijas komandai pievienojas Dagmāra Legante, igauņu piecnieku papildina politiķis Jānuss, bet lietuvieši savējo vidū sveic modeli Renātu.

Skaties bildes!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!