Foto: Sergejs Djomins "Black Monkey"
No 29. novembra līdz 4. decembrim starptautiskā mākslas mesē Maiami ("Scope Miami Beach") būs aplūkojami Latvijas mākslinieku Sergeja Djomina un Rituma Ivanova darbi.

Par Rituma Ivanova dalību prestižajā mākslas pasākumā ASV jau ziņots iepriekš. "Scope Miami Beach" būs eksponēti darbi dažādos formātos, kuros mākslinieks pēta globālās apziņas būtību caur personisko pieredzi, kas ir gūta, praktizējot meditāciju un vairāk interesējoties par apziņas paplašināšanās idejām. Atgādinām, ka līdz 17. decembrim Rīgā, galerijā "Bastejs" aplūkojama jaunākā Rituma Ivanova darbu personālizstāde.

Savukārt Sergeju Djominu ASV pārstāvēs viņa nesen tapušās gleznas "Black Monkey", "Hunting Fever" un "1 Pig". Djomina darbs "Nuclear Power Station" (2016) nule piedalījās arī starptautiskajā mākslas gadatirgū "ArtFairRiga2016", kas līdz 27. novembrim notika Rīgā, Dzelzceļa vēstures muzejā.

"Scope Miami Beach" ir augsta līmeņa starptautiskais modernās mākslas pasākums, kas "piedāvā inovatīvus darbus un spēj prognozēt jaunākās tendences mākslā."

"Miami Art Week" ir globāla mākslas skate, ko apmeklē vairāk nekā miljons interesentu. Pārdošanas apjomi tajā pārsniedz miljardu dolāru. Sergeja Djomina un Rituma Ivanova darbus uz šo skati vedīs galerijas "Bastejs" vadītāja Baiba Morkāne. Šī ir vienīga Latvijas galerija, kas ir pārstāvēta prestižākajā mākslas portālā artnet.com, kur mūsu valsts pārstāvji ir līdzās pasaules mākslas dižgariem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!