Foto: Publicitātes foto
Tirdzniecības centra "Mols" otrajā stāvā šodien atklās vairāku mākslinieku darbu izstādi "Ielido vasarā", kas būs skatāma līdz vasaras beigām.

Mākslas galerijā "bazar't" pieejamajā daudzu mākslinieku kopizstādē piedalās gleznotāji Līva Pakalne Fanelli, Līga Ķempe, Kalvis Zuters, Neonilla Medvedeva un un citi.

Izstādē būs apskatāmas arī Annas Laicānes un Sabīnes Līvas gleznas, Alises Mediņas dabas ainavas, Ilzes Laizānes, Lienes Liepiņas, Ērikas Kumerovas, Ilvitas Didrihsones, Ilonas Abiļevas, Barbaras Ābeltiņas, Baibas Ūlandes un Vitas Lukstiņas ziedu gleznas. Tāpat varēs aplūkot Ilzes Smildziņas darbus, bet Kristīnes Kvitkas, Sarmītes Caunes un Kristīnes Kutepovas plenēru gleznojumus.

Izstādi papildinās Igora Bernāta, Pētera Līdakas, Daigas Krūzes abstrakcijas, kur mākslinieki izmēģinājuši dažādu krāsu tonalitāti, triepienu un tehnisko izpildījumu.

Izstādes "Ielido vasarā" mākslinieku skaitu kuplinās arī mākslinieki Ieva Caruka, Jolanta Vadopalasa, Modris Brasliņš, Elmar Magerram, Lauris Mīlbrets, Evija Freidenfelde, Dace Zēģele, Jana Nesteroviča, Jānis Jansons mākslinieku pāris Aigars un Agita Zemīši, kā arī dizainers un gleznotājs Valters Kiršteins.

Ar fotomākslas darbiem izstādē piedalīsies Evija Džonsone un Gatis Vanags.

Mākslinieku kopizstāde "Ielido vasarā" apmeklētājiem būs skatāma katru dienu no plkst.12 līdz 19.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!