Gāmatu sērijā “Harija Potera fanu klubs Latvijā iesaka...” iznācis jauns darbs – Kornēlijas Funkes romāns “Zagļu pavēlnieks”.
Kornēlija Funke ir viena no populārākajām vācu rakstniecēm, kuras darbi tulkoti vairākās valodās. “Zagļu pavēlnieks” ir viņas sestais romāns, kas jau atnesis autorei pasaules slavu – Evaņģēliskā Grāmatu balva 2002, Cīrihes bērnu grāmatu balva “La vache qui lit”, prestižā “Mildred Bachelder Award” no “American Library Association 2003”. u.c.

Grāmatas darbība norisinās Venēcijā. Kādu dienu Hartlību pāris no Vācijas ierodas Venēcijā un uzmeklē detektīvu Viktoru Gecu, kuram lūdz atrast viņu audžudēlu Bo. Puisēna mirusī māte nemitīgi abiem ar brāli ir stāstījusi, cik pasakaina ir Venēcija – Mēness pilsēta, kur mīt lauvas ar spārniem.

Aizraujošajā noslēpumiem un notikumiem bagātajā stāstā kā karuselī griežas spilgti tēli – bērni, detektīvs Viktors, senlietu pārdevējs Barbarosa, tante Estere, doktors Masimo...

“Kornēlijai Funkei ir izdevies uzrakstīt grāmatu, kas apvieno aizraujošu izklaidi ar meistarīgu stāstījumu un domu dziļumu.” ( Evaņģēliskās Grāmatu balvas piešķiršanas pamatojums).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!