Foto: Reinis Hofmanis

Uz topošā mākslas centra "Zuzeum" jumta iekārtota terase, kas publiski pieejama kinovietas-veikala "Zuzeum : The Ear" darba laikā, un 17. jūlijā pulksten 18.00 sadarbībā ar "Urbansketchers Riga" tur norisināsies bezmaksas pilsētskicēšanas vakars, portālu "Delfi" informē mākslas centra komunikācijas un stratēģijas vadītāja Agnese Kleina.

Pilsētskicēšana jeb urban sketching ir dzīvesveids, kas padara ierasto ikdienas maršrutu krāsaināku. Tas ir demokrātisks laika pavadīšanas veids, kam piemēroti jebkuri materiāli un sagatavotības līmeņi.

Skiču pastaigas formāts paredz, ka katrs ņem līdzi materiālus zīmēšanai, neviens nevienam neko nemaksā un neviens nevienam neko nemāca, bet iedvesmojas viens no otra. Savu dalību pasākumam lūgums pieteikt uz e-pastu: hello@zuzeum.com.

Jautājumu gadījumā pasākuma dienā aicinām sazināties ar "Urbansketchers Riga" kuratori Mašu Zurikovu (29505152).

"Zuzeum" ir Zuzānu ģimenes dibināts mākslas centrs Rīgā, Lāčplēša ielā 101, kas pilnā apjomā durvis vērs pēc rekonstrukcijas. "Zuzeum" kodolu veidos Zuzānu mākslas kolekcija un kolekcijas šī brīža mājvieta — Mūkusalas Mākslas salons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!