Foto: Publicitātes foto
Kaņepes Kultūras centra (Skolas ielā 15) darbinieki uzsākuši projektu, kurā meklē dažādos laika posmos tapušas fotogrāfijas ar ēku, kurā centrs atrodas. Apkopotos foto pēcāk plānots izmantot izstādē.

"Skolas iela 15 nekad nav bijusi vienkārši ēka, tā ir bijusi un ir vieta radošām iecerēm. Skolas ielas ēka glabā sevī atmiņas gan par laiku, kad to apdzīvoja Mākslas akadēmijas un RTU studenti, kā arī par laiku, kad tā bija Jāzepa Mediņa mūzikas skola. Šobrīd Skolas ielas ēka ik dienu krāj jaunas atmiņas, tikai nu jau kā Kaņepes kultūras centrs," stāsta centra pārstāvji.

"Vēlamies Skolas ielas 15 ēku parādīt dažādos laika nogriežņos tās vēsturei veltītā foto izstādē Kaņepes kultūras centra dzimšanas dienas nedēļas ietvaros. Ja tev ir fotogrāfijas, kurās redzams Skolas ielas 15 nams, lūdzam tās sūtīt uz kkcizstade@gmail.com līdz 19.aprīlim. 

Par analogi uzņemtajām fotogrāfijām  lūdzam sazināties rakstot uz e-pastu kkcizstade@gmail.com vai zvanot +371 26709406. No iesūtītajām fotogrāfijām atlasīsim interesantākās un iespējams tavas fotogrāfijas varēs aplūkot izstādē, kas norisināsies Kaņepes kultūras centrā no 27. aprīļa līdz 27. maijam," aicina KKC pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!