Foto: Monta Tīģere

Latvijas Nacionālā opera un balets (LNOB) dāvinās ielūgumus uz izrādēm ikvienam, kurš 1. novembrī vakcinēsies mobilajā vakcinācijas punktā, kas atradīsies pie Baltā nama ēkas.

Kā "Delfi" norāda LNOB pārstāve Irbe Treile, ielūgumu pēc pilna vakcinācijas kursa pabeigšanas būs iespējams samainīt pret biļeti uz paša izvēlētu LNOB repertuāra izrādi.

"Mēs, Latvijas Nacionālās operas un baleta plašā saime, izsakām pateicību katram, kurš jau vakcinējies vai vakcinēsies pret Covid-19. Tikai vienoti mēs spēsim pārvarēt šo pandēmiju un esam pārliecināti, ka ir svarīgi uzrunāt ikvienu cilvēku neatkarīgi no informācijas telpas un vides, kurā ikdienā dzīvojam. Mēs ilgojamies atkal vērt durvis skatītājiem un spēlēt izrādes un koncertus pilnai zālei. Līdzīgi kā citos kolektīvos, arī mūsu vakcinācijas aptvere ir ļoti tuva simts procentiem," saka LNOB valdes priekšsēdētājs Egils Siliņš.

Vakcinācijas autobuss pie Latvijas Nacionālās operas ēkas atradīsies 1. novembrī no pulksten 10 līdz 16. Izmantot tā pakalpojumus cilvēki varēs bez iepriekšēja pieraksta. Informāciju par citām vakcinācijas vietām var atrast vietnē: www.manavakcina.lv.

Jau ziņots, ka pilnībā vakcinācijas pret Covid-19 procesu pabeiguši 998 647 jeb 53% Latvijas iedzīvotāju, tādējādi strauji tuvojoties viena miljona atzīmei, par to liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) dati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!