Foto: Kristaps Kalns

Sestdien, 7. septembrī, Kalnciema kvartālā ciemosies Latvijas Nacionālais teātris ar aktieriem, kuri izpildīs dziesmas no jaunām un jau labi zināmām izrādēm, portālu “Delfi” informē Kalnciema kvartāla pārstāve Darja Trizna.

No pulksten 12.00 līdz pulksten 13.00 notiks Latvijas Nacionālā teātra koncerts, kurā dziesmas no jaunām un vecām teātra izrādēm dziedās aktieri Agnese Cīrule un Raimonds Celms, kurus muzikāli papildinās Valdis Zilveris.

No pulksten 11.00 līdz pulksten 14.00 teātra dekoratore Sanita Mickus aicinās bērnus uz Brīnumu darbnīcu, kurā marmorizēšanas tehnikā radīs krāsu brīnumus.

Savukārt visas dienas garumā, no pulksten 10.00 līdz pulksten 16.00 varēs trenēt pirkstu veiklību kopā ar "MĪCI", kas ir Latvijā ražota veidošanas mīkla bērniem. Veidošanas mīkla sastāv no pārtikas izejvielām, mīklas iekrāsošanā uzņēmums izmanto pārtikas krāsvielas.

Teātris būs sagatavojis īpašu biļešu piedāvājumu – varēs iegādāties parasti grūti pieejamas biļetes, kā arī uz virkni izrādēm tās būs par īpašu cenu

Būs arī konkursi un balvas. No pulksten 10.00 līdz pulksten 16.00 notiks arī iknedēļas zemnieku un amatnieku tirgus. Dalība visos pasākumos ir bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!