Foto: F64
11. jūlijā Madonas estrādē sāksies Olgas Dreģes 75. jubilejas vasaras koncertturneja. Kā vēsta koncertturnejas organizatori, šogad māksliniece svin 75 gadu jubileju, un par godu jubilejai 16 Latvijas pilsētās skanēs īpašs svētku koncertuzvedums.

Dailes teātrī viņa nospēlējusi vairāk nekā 100 lomu, piedalījusies gandrīz visās labākajās latviešu kinofilmās, atveidojot Matildi "Purva bridējā", Annu "Vella kalpos", Zāļu Madi "Vilkatī Tomā", Dagniju "Limuzīns Jāņu nakts krāsā", Lauras māti "Zītaru dzimtā", Filmējusies arī televīzijas seriālos, tostarp seriālā "Sirdsmīļā Monika".

Kopā ar Olgu Dreģi vasaras koncertuzvedumos piedalīsies viņas tuvākie skatuves kolēģi un draugi: Mirdza Martinsone, Baiba Indriksone, Sarmīte Rubule, Leons Krivāns, Juris Strenga, Jānis Reinis un Gints Andžāns.

Vasaras koncertos varēs tikties ar seriāla "Sirdsmīļā Monika" varoņiem, kas uz skatuves kāps pilnā sastāvā, lai pārsteigtu un liktu smaidīt ikvienam skatītājam. Skatītājus gaidīs arī pavisam jauni dueti, veselīgs humors, dejas un līksma sadziedāšanās visa vakara garumā. Tāpat organizatori vēsta, ka koncerts būs dubults svētku pasākums, jo 75 gadu jubileju šogad svin arī Dailes teātra aktieris Leons Krivāns.

"Mīļa dziesma, priecīgs prāts, sirsnīgs vārds ikvienu dara skaistāku un rotā to cilvēku dzīvi, kas ir ap mums. "Veco aktieru gvarde" kopā ar jaunajiem kolēģiem vēlas šovasar iepriecināt savus klausītājus, tāpēc – nāciet, klausieties, atcerieties, dziediet un priecājieties kopā ar mums", ielūdz Olga Dreģe.

Koncerta muzikālie producenti ir Juris Vaivods un Kristaps Krievkalns, režisors - Valdis Lūriņš, horeogrāfe - Liene Grava.

Detalizēta informācija par koncertturneju

Jau vēstīts, ka, novērtējot mākslinieces talantu un paveikto, šogad izdota arī Olgas Dreģes grāmata "Izslāpums".

Koncertturneja noslēgsies 19. augustā plkst. 20 Dzintaru koncertzālē, kur uz skatuves kāps 30 īpašie viesi – gan dziedātāji, gan aktieri Kristapa Krievkalna instrumentālā pavadījuma vadībā.

Biļetes uz visiem koncertiem nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un koncertu norises vietu Kultūras centros; turklāt koncertu organizatori skatītājus aicina biļetes iegādāties savlaicīgi, jo, tuvojoties pasākumam, biļetes kļūs dārgākas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!