Foto: Publicitātes foto
Radošā apvienība "Spiediens" radījusi pirmo "online" šovu ar nosaukumu "Divi metri". Tas būs jauns tiešraides interneta TV formāts ar ierastu, tautā zināmu un vienmēr gaidītu - pozitīvu atmosfēru, vieglu humoru, labu mūziku, improvizācijas tehnikām un īpašiem viesiem. Pirmās divas epizodes tiks translētas 28. maijā, pulksten 20.00 īpaši veidotā straumēšanas vietnē.

"Bieži esam sastapušies ar jautājumu – kāpēc neesat redzami TV? Pavisam vienkārši – jo improvizācija ir "dzīvais" jeb "klātesošais" formāts, bet TV formāts prasa lielus līdzekļus, lai to atspoguļotu kvalitatīvi. Arī daudzas lietas – pamatā tehniskas – tiek iepriekš sagatavotas, lai aktieri tiešām varētu improvizēt un tas būtu saprotams skatītājiem ekrāna otrā pusē. Neliegšos, ka šis būs liels izaicinājums mums visiem, bet man vienmēr ir bijusi pārliecība par mūsu komandu un arī šoreiz ir, redzot ar kādu degsmi viņi visi strādā pie šī projekta," stāsta "Spiediena" producents, Krišjānis Caune.

Jaunais šovs norisināsies tiešraidē, tādējādi vēl vairāk paspilgtinot improvizācijas spontanitāti. Liela loma šovā būs arī skatītājiem. Ikviens, atrodoties pie saviem ekrāniem varēs ietekmēt šova gaitu, dot noteiktas vadlīnijas aktieriem un redzēt uzreiz rezultātu.

"Divi metri" pirmo reizi būs redzams ceturtdienas vakarā - 28.maijā, pulksten 20.00, demonstrējot uzreiz divas epizodes pēc kārtas. Šovam ir noteikta simboliska maksa, cerībā segt tehniskās izmaksas. Skatītājiem būs iespēja iegādāties vienu biļeti, kas nozīmēs piekļuvi šovam vienai IP adresei, kā arī iegādāties vairākas biļetes, kur katra nākamā biļete jau būtu finansiāls atbalsts projektā iesaistītajiem radošajiem cilvēkiem.

Pirmajās divās epizodēs būs redzami Radošās apvienības "Spiediens" pamatsastāva aktieri: Juris Kozlovskis, Līga Kausa, Artūrs Breidaks, Mārtiņš Bitāns un Krišjānis Caune. Mūziku nodrošinās jauna muzikālā apvienība ar veciem mūziķiem, kas izveidota īpaši šim projektam – "Adventures of Sasha", bet pie DJ pults būs pazīstamais DJ Kress.

Vairāk informācijas, kā arī biļetes tiešraides šovam iespējams iegādāties – www.spiediens.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!