Foto: Vida Press
Aktieris un komiķis Bobs Segets (Bob Saget), kura populārākā loma bija TV ziņu diktors Denijs Teners 80. gadu komēdijseriālā "Pilna māja", svētdien atrasts miris viesnīcas numurā, ziņo ārvalstu mediji. Segets bija 65 gadus vecs.

Aktiera nāvi savā "Twitter" kontā apstiprināja Orindžas apgabala šerifa dienests, norādot, ka Segets svētdien tika atrasts bez dzīvības pazīmēm viesnīcas "Ritz-Carlton" numurā Orlando, Floridā. Šobrīd nav zināms aktiera nāves cēlonis, taču policija paziņoja, ka netika konstatētas vardarbības vai narkotiku lietošanas pazīmes.

Bobs Segets dzimis Filadelfijā 1956. gadā. Par nozīmīgāko lomu aktiera karjerā kļuva atraitnis un trīs bērnu tēvs Denijs Teners komēdijseriālā "Pilna māja", ko veidoja no 1987. līdz 1995. gadam. Vēlāk Sadžets atveidoja šo pašu lomu seriāla jaunajā versijā, ko veidoja platforma "Netflix" no 2016. līdz 2020. gadam.

Tāpat Segets no 1989. līdz 1997. gadam vadīja šovu "Amerikas smieklīgākie mājas video", piedalījās vairākos citos seriālos, tostarp gandrīz desmit gadus kā balss aktieris situāciju komēdijā "Kā es satiku jūsu māti". Segets atveidoja atraitni arī citā komēdijseriālā "Raising Dad", un aktrise Keta Deningsa, kas seriāla atveidoja viņa meitu, sauca Segetu par "visjaukāko cilvēku pasaulē". Piemiņas vārdus Segetam publiski veltījuši komiķi Vūpija Goldberga, Toms Grīns un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!