Foto: AP/Scanpix/LETA
Šī gada 9. maijā paziņots, ka 31 gada vecumā miris vēl viens no četriem austrāliešu dziedātāja Nika Keiva dēliem – modelis un aktieris Džetro Lazenbijs (Jethro Lazenby).

Atgādinām, ka pirms septiņiem gadiem Braitonā, nokrītot no klints, 15 gadu vecumā nositās Nika Keiva dēls Arturs Keivs. Toreiz dēla nāve pamatīgi ietekmēja kulta mūziķa turpmāko daiļradi un ierakstus.

"Dziļās sērās varu apstiprināt, ka mans dēls Džetro ir devies mūžībā," paziņojumā medijiem raksta dziedātājs.

Džetro Lazenbija (1991-2022) māte ir austrāliešu modele Bo Lazenbija (Beau Lazenby). Tikai astoņu gadu vecumā viņš uzzināja, ka viņa tēvs ir pasaulē slavenais tumšās mūzikas karalis Niks Keivs.

Džetro Lazenbijs sāka strādāt kā modelis pēc tam, kad viņu uz ielas bija uzrunājusi modeļu aģentūra, tāpat viņš kā aktieris filmējies tādās filmās kā "Corroboree" (2007) un "My Little Princess" (2011) ar Izabellu Ipēru galvenajā lomā. Lazenbijs arī strādāja kā fotogrāfs.

Kā vēsta BBC, īsi pirms savas nāves Džetro Lazenbijs bija ticis arestēts par uzbrukumu savai mātei viņas mājā Melburnā, Austrālijā, taču 5. maijā atbrīvots. Kā vēsta britu medijs, modelim un aktierim bijusi diagnosticēta šizofrēnija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!