Foto: DELFI
Portāls "Delfi" turpina Laimes akas ekspreskonkursu sēriju, kurā sagaidāmi vairāk nekā 10 posmi un katrā no tiem – iespēja laimēt vērtīgas balvas.

Galvenais ekspreskonkursu objekts ir notikumu Afiša, kurā meklējamas pareizās atbildes.

Afišas ekspreskonkurss Nr. 4 notika no 14. līdz 16.decembrim (12:00), kad izlozē noskaidrojām divus uzvarētājus, kuriem balvā tiks dāvanu karte "Hotel Jūrmala Spa" saunu un baseinu centra un trenažieru zāles apmeklējumam vienai personai, vienai dienai. Šīs balvas iegūst:
Viktors K. (viktors_koval...75@yahoo.com),
Anita J. (anitaja...@inbox.lv).

Tāpat noskaidroti divi uzvarētāji, kuri tiks pie dāvanu kartes "Hotel Jūrmala Spa" saunu un baseinu centra un trenažieru zāles apmeklējumam divām personām, vienai dienai. Šīs balvas iegūst:
Antra K. (antra.kund...@dat...om.lv),
Jana V. (jana...n@inbox.lv).

"Delfi" sazināsies ar uzvarētājiem, lai informētu par balvu saņemšanu. Paldies visiem, kas piedalījās ceturtajā ekspreskonkursā!

Ekspreskonkursa Nr. 4 atbildes:

1. Par šo vietu "Delfi" afišā rakstīts: "No bāra ir redzams iedvesmojošs skats uz Rīgas centra panorāmu, tuvumā esošajām ...." Daudzpunktes vietā ir:
jūgendstila ēkām un plašajiem parkiem

2. Delfi Afišā ir kāds sporta centrs, kuram 2009. gada 24.februārī tika piešķirts:
Eiropas Veselīgā stadiona statuss

3. "Taču tad pienāk diena, kad viņi visi ne vien beidzot satiekas, bet arī ir spiesti pamazām atskārst, ka ir maldījušies." Tas teikts par
filmu "Pasažieri"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!