Foto: Reuters/Scanpix
Noslēdzies portāls "Delfi" un "Multikino" kopīgi rīkotais kino konkurss par jauno filmu "Runcis Zābakos" ("Puss in Boots"), kura uzvarētāji varēs doties uz jebkuru no "Multikino" piedāvāto filmu seansiem.

Konkurss norisinājās no 19. līdz 27.decembrim plkst.12:00, kas tika apkopotas pareizās atbildes un izlozēti trīs uzvarētāji, kuri katrs saņems divus ielūgumus uz "Multikino", ko varēs izmantot jebkurā laikā un doties uz jebkuru sev interesējošu filmas seansu. (Izņemot operas un baleta izrāžu tiešraides un ierakstus).

Konkursa uzvarētāji:

Julija julija_ci@.........lv

Antonina antonim@.........lv

Guntra guntra.lace@............lv

Vēl pirms leģendārais Runcis Zābakos satiek mums visiem jau zināmo zaļo briesmoni vārdā Šreks, viņš dodas varonīgiem piedzīvojumiem pilnā ceļojumā, lai kopā ar ideju meistaru Oliņu Aleksandru Boliņu un drosmīgo kaķenīti Kitiju Maigķepu nozagtu Zosi, kas dēj zelta olas. Tas tik būs viens varens un deviņas dzīvības vērts piedzīvojums!

Pareizās atbildes:

1. Filmas latviskajā versijā Runci Zābakos ir ierunājis aktieris Pēteris Šogolovs, bet kura slavena aktiera balsī runā Runcis filmas oriģinālversijā?
Antonio Banderass

2. Kurā "Šreka" daļā neparādās slavenais Runcis Zābakos?
Shrek.

3. Apvienotajos Arābu Emirātos un vēl pāris valstīs filmas nosaukums "Puss in Boots" mainīts uz ...?
Cat in Boots

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!