Foto: Reuters/Scanpix
Noslēdzies portāla "Delfi" un "Multikino" kopīgi rīkotais konkurss par filmu "The Descendants", kura uzvarētāji balvā saņems ielūgumus uz jebkuru "Multikino" seansu pēc savas izvēles.

Konkurss norisinājās no 23. februāra līdz 5. martam, plkst.12:00, kad tika apkopotas pareizās atbildes un izlozēti pieci pareizo atbilžu autori, kuri katrs saņems ielūgumu divām personām uz jebkuru "Multikino" izrādīto filmu (izņemot operas un baleta tiešraides). Ar uzvarētājiem par balvas saņemšanas kārtību pa konkursā norādīto epastu sazināsies portāls "Delfi" redakcija.

Konkursa uzvarētāji:

Kārlis karlis@...........lv

Gita gita.valtere@...........lv

Sintija silinks@inbox.lv

Elīna B elinami18@..........lv

Inta M mierkalne@.........lv

Jau ar "Zelta globusu" apbalvoto filmu "The Descendants" "Multikino" sāka demonstrēt no 24. februāra. Galveno lomu filmā atveido Džordžs Klūnijs.

Meta Kinga dzīve ir gan humora, gan traģisma pilna. Divu meitu tēvs un vīrs, kas ar ģimeni mitinās Havaju salās, ir spiests pamatīgi pārdomāt savu dzīvi pēc tam, kad viņa sieva cieš negadījumā ar laivu. Viņš atklāj ne pārāk patīkamas detaļas par neseniem notikumiem sievas dzīvē. Cenšoties atrast kopīgu valodu ar pusaugu vecuma meitām, kuru audzināšanā nekad īsti nav piedalījies, viņš mēģina pieņemt pareizus lēmumus gan par savu ģimeni, gan tās īpašumiem.

Pareizās atbildes:

1. Cik Oskara nominācijām bija izvirzīta filma "Descendants"?
5

2. Kas ir filmas "Descendants" režisors?
Aleksandrs Pains

3. Kurā kino festivālā filma "Descendants" piedzīvoja savu pirmizrādi?
Teluraidas filmu festivālā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!