Noslēdzies portāla "Delfi" un "Multikino" kopīgi rīkotais konkurss par filmu "The Artist" ("Mākslinieks"), kura uzvarētāji varēs doties uz jebkuru "Multikino" seansu pēc savas izvēles.

Konkurss norisinājās no 9. līdz 19. martam, plkst.12:00, kas tika apkopotas pareizās atbildes un izlozēti pieci uzvarētāji, kuri katrs saņems divus ielūgumus uz "Multikino" un varēs apmeklēt jebkuru no kinoteātra piedāvātajiem seansiem (izņemot operas un baleta tiešraides). Ar uzvarētājiem par ielūgumu saņemšanas kārtību sazināsies portāla "Delfi" redakcija.

Konkursa uzvarētāji:

Gundars guncis20@………...lv
Liene Lienecig@……..com
Gints donato@……..lv
Gita gita.valtere@……….lv
Edvīns edvins@………….lv

Daudzos kinofestivālos un balvu pasniegšanas ceremonijās godalgotā filma "The Artist" "Multikino" var noskatīties no 9. marta.

Holivuda, Mēmā kino zvaigzne Džordžs Valentīns ir slavas zenītā: viņa filmām ir neiedomājami panākumi, viņu ieskauj kvēlu pielūdzēju pulks. Taču kinoteātros sāk parādīties skaņu filmas, un jaunais kino paģēr jau citādu aktierspēli un mīmiku. Sarūgtinoši, jo tas var kļūt par Džordža Valentīna karjeras galu. Tajā pašā laikā masu skatu aktrise Pepija Millere tikai sāk savu ceļu uz lielo kino...

Pareizās atbildes:

1. Cik "Oskara" balvas saņēma filma "The Artist" ?

5

2. Kurā gadā norisinās filmas "The Artist" notikumi?

1927.

3. Kā sauc slaveno filmas "The Artist" šuneli?

Ugijs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!