Foto: Publicitātes foto
Noslēdzies portāla "Delfi" sadarbībā ar filmu izplatītāju "Garsu pasaulio irasai" (GPI) kopīgi rīkotais konkurss par jauno šausmu trilleri "Baiļu līcis" (The Bay), kura uzvarētāji varēs doties uz filmas seansu "Kino Citadele".

Konkurss norisinājās no 3. līdz 7. janvārim, plkst.12:00, kad tika apkopotas pareizās atbildes un izlozēti trīs uzvarētāji, kuri katrs saņems ielūgumus uz filmas seansu, bet vienam no laimīgajiem kā papildus balva tiks dāvināts krekliņš ar filmas simboliku. Ar uzvarētājiem par balvas saņemšanas kārtību sazināsies portāla "Delfi" pārstāvji.

Konkursa uzvarētāji:

Agnese Norkusa – kinobiļetes + krekliņš
agy123@…….lv

Gita - kinobiļetes
gita.valtere@…….lv

Jorens Balodis- kinobiļetes
jorens50@……...lv

Filmas sižeta centrā ir mazā ASV austrumu krasta pilsētiņa, kurā notikusi ekoloģiska katastrofa. Pašvaldība visam atmetusi ar roku. Drīz drausmīga infekcija skar pirmo cilvēku, un no okeāna dzīlēm cits pēc cita lien ārā savādi radījumi. Nacionālā gvarde nošķir pilsētiņu no ārpasaules un pasludina karantīnu – neviens nedrīkst atstāt pilsētu, kamēr ir dzīvs. Bīstamā infekcija izplatās vēja ātrumā – vispirms tā pārņem miesu, pēc tam arī garu. Saujiņa izdzīvojušo mēģina izrauties no karantīnas žņaugiem.

Režisors uzņēmis šo filmu par iespējamu ekoloģisku katastrofu un par to, ka cilvēci var pazudināt pašas neapdomība. Notikumu gaita atspoguļojas telefona zvanos glābšanas dienestam, baisos amatieru uzņemtos kadros, sarakstē sociālajos tīklos. Mēģinot noskaidrot katastrofas iemeslu, atklājas noslēpums, kas satriec visu cilvēci.

Filmas režisors Barijs Levinsons. Lomās: Kristena Konolija, Džeina Maknīla, Kristofers Denams.

Filma tiek demonstrēta angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pareizās atbildes:

1. Nosauc filmu, kas atnesa popularitāti režisoram Barijam Levinsonam?

"Lietus cilvēks"

2. Levinsons veido savas filmas...........?
Izmantojot filmā reālos faktus

3. Kāda ir galvenā tēma filmā "Baiļu līcis"?
Ekoloģiskā epidēmija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!