Foto: Publicitātes foto
Noslēdzies portāla "Delfi" sadarbībā ar "Garsu pasaulio" rīkotais konkurss par jauno filmu , ko no 8.marta varēs noskatīties kinoteātros visā Latvijā.

Konkurss norisinājās no 4. līdz 7.marta plkst.12:00, kad tika apkopotas pareizās atbildes un izlozēti pieci uzvarētāji, kuri saņems ielūgumu uz filmu, bet viens no pieciem uzvarētājiem arī dāvanu karti pikantiem pirkumiem no interneta veikala www.burlesque.lv. Ar uzvarētājiem par balvas saņemšanas kārtību sazināsies portāla "Delfi" pārstāvji.

Biļete + dāvanu karte

Sintija coraly@........lv

Biļetes

Valentīna abelite.gram@.......lv

Vlads elric@......lv

Jolanta Graubiņa jolanta-s@......lv

Oskars Lahančiks ozzywan@.......lv

Filmas centrā ir varaskārā starpvalstu uzņēmuma vadītāja Kristīna (Reičela Makadamsa) par katru cenu vēlas tikt pie atzinības un naudas. Darbiniecei Izabelai (Noomi Rapace) trūkst pašapziņas, viņa ir viegli ietekmējama, taču viņai ir papilnam fantastisku ideju. Izabela jūsmo par priekšnieci un ļaujas viņas viltībām. Kristīna priecājas par savu tālredzību un, izmantojot labākās darbinieces lētticību, nozog viņai miljonu vērtu ideju. Izabela nolemj atriebties.

Venēcijas kinofestivālā provokatīvais erotiskais trilleris izraisīja kaislīgas diskusijas. Kino veterāns Braiens de Palma teica filmas ievadvārdus: "Šī filma ir par sievietēm. Viņas ir skaistas, valdonīgas, seksuālas. Vardarbības nav, jo tā sievietēm netīk, taču filma pārsteigs un šausminās skatītājus."

Pareizās atbildes:

1. Kurā pilsētā filmēts erotiskais trilleris "Grēcīgā kaislība"?
Berlīnē

2. Filmā "Grēcīgā kaislība" ir daudz simboli ar slēptu zemtekstu. Viens no tiem simboliem ir...?
Baltā maska

3. Ar kādu leģendāru režisoru bieži salīdzina Braienu De Palmu?
Alfrēds Hičkoks.

4. "Visu laiku kriminālā klasika" – tā saka par šo Braiena De Palmas filmu. Tā ir...?
Seja ar rētu (Scarface)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!