Foto: LETA
Noslēdzies portāla "Delfi" sadarbībā ar koncertaģentūru FBI rīkotais konkurss, kura uzvarētājs varēja laimēt meet&greet ielūgumu uz grupas "Muse" koncertu Rīgā, 13. decembrī.

Šoreiz konkursā bija aicināti piedalīties kvēlākie "Muse" fani, kā arī acīgākie grupas videoklipu pazinēji un, protams, tie, kuri gatavi padziļināti iepazīt grupas videogrāfiju tikai tagad. Konkursā bija piedāvāti astoņi ekrānšāviņi no dažādiem grupas "Muse" klipiem, bet konkursa dalībniekiem tajos jāatpazīst konkrētās dziesmas klips. Jāpiezīmē, ka šo astoņu klipu vidū ir pilnīgi visos "Muse" albumos atrodamo singlu video versijas.

Konkurss norisinājās no 4. līdz 7. decembrim, plkst.12:00, kad tika apkopotas pareizās atbildes un izlozēts viens uzvarētājs, kuram būs iespēja ne tikai apmeklēt grupas koncertu "Arēnā Rīga" 13. decembrī, bet arī pirms tam tikties ar "Muse" dalībniekiem, lai pārmītu pāris vārdus, kopīgi nofotografētos un iegūtu autogrāfu. Ar uzvarētāju par balvas saņemšanas kārtību sazināsies koncertaģentūras FBI pārstāvji.

Konkursa uzvarētāja:

Lelde lelde.springe@.....com

Jau ziņots, ka "Muse" šogad uzsākusi vērienīgu albuma "2nd Law" popularizēšanas turneju, kuras ietvaros plānota grupas vizīte Rīgā. Atgādinām, ka novembra beigās medijos izskanēja ziņa par "Muse" līdera Metjū Belamija gūto kājas pirkstu savainojumu, kura dēļ atcelti grupas koncerti Skandināvijā. Kā apstiprina koncertaģentūras FBI pārstāvji, 10. decembrī "Muse" atsāks turneju Helsinkos, bet pēc tam sekos koncerti Tallinā un Rīgā.

Biļetes uz "Muse" koncertu nopērkamas "Biļešu servisa" un "Ticketpro" kasēs, kā arī www.ticketpro.lv un www.bilesuserviss.lv.

Pareizās atbildes:

1.

Starlight

2.
Feeling Good

3.

Hysteria

4.
Bliss.

5.

Uno

6.
Time Is Running Out

7.
Uprising.

8.
Madness.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!