Foto: Publicitātes foto
Portāls "Delfi" sadarbībā ar Latvijas Leļļu teātri aicināja piedalīties konkursā un laimēt biļetes uz izrādi visai ģimenei "Sarkangalvīte", kas notiks 10. maijā plkst. 18.30 Leļļu teātra Mazajā zālē.

Ir izlozēti divi uzvarētāji - Keita (e-pasts: roze.k...@inbox.lv) un Tatjana Zelča (e-pasts: zelcc...@delfi.lv). Katrs no viņiem saņems ielūgumu divām personām.

Pasaku par Sarkangalvīti un vilku zina katrs, taču jaunajā Leļļu teātra iestudējumā vērsta uzmanība uz kādu šī dinamiskā un aizraujošā stāsta būtisku tēmu – to, cik katra cilvēka dzīvē svarīga ir ziņkārība. Tā mūs aizved nepieredzētos piedzīvojumos, un tā var izrādīties ļoti bīstama, bet tajā pašā laikā tā ir viena no mūsu nepārvaramajām dziņām atklāt ko jaunu un negaidītu. Šī pasaka, iespējams, ir tik ļoti iemīļota, jo viņa pastāsta par pasauli tādu, kāda tā ir – bīstama, bet arī ļoti skaista.

Režisora Valtera Sīļa veidotais iestudējums šajā sezonā pirmizrādi piedzīvos 10.maijā. Tuvākās izrādes pēc tam – 30.maijā, 1. un 9.jūnijā.

Pareizās atbildes:

1. Kā sauc pirmo izrādi, ko režisors Valters Sīlis iestudējis Leļļu teātrī?

'Palle viens pats pasaulē'.

2. Brāļu Grimmu sarakstītās pasakas "Sarkangalvīte" pamatā ir kāda cita autora darbs ar tādu pašu nosaukumu. Kā sauc šo autoru?

Šarls Pero;

3. Kurš mākslinieks radījis izrādes leļļu tēlus un scenogrāfiju?

Uģis Bērziņš;

4. Kurš Sarkangalvītei uzdāvināja sarkano samta cepurīti?

 Vecmāmiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!