Foto: Publicitātes foto
No 7. novembra Latvijas kino sāk rādīt mistisko trilleri "Stounhērstas trakonams". Diviem laimīgajiem, kuri pareizi atbildēs uz konkursa jautājumiem, piedāvājām iespēju katram iegūt divas biļetes uz filmu, kā arī cepuri.

Filmas veidotāji aicina ielūkoties visbaisākajos XIX gadsimta dzīves nostūros. Psihiatriskajā slimnīcā drūmu un aukstu kalnu ielokā ierodas Hārvarda medicīnas skolas abiturients Edvards Ņūgeits. Jauneklis ir gatavs likt lietā iegūtās zināšanas. Viņu sagaida iestādes vadītājs – profesors Sailass Lems.

Apskatot slimnīcu, jaunais cilvēks iepazīstas ar vienu no pacientēm – Elīzu Greivsu. Skaistā meitene ar vārīgo dvēseli ieinteresē topošo ārstu, taču izvairās no saskares ar viņu.

Ar laiku kļūst skaidrs, ka ne tikai trakonama pacienti ir mīklaini. Kādudien Edvards apmaldās milzīgajā namā un nokļūst pagrabā, par kura esamību viņam iepriekš nebija ne jausmas. Tas, kas tur apslēpts, uz visiem laikiem mainīs gan jaunā ārsta, gan pārējo psihiatriskās slimnīcas iemītnieku likteni.

Lai laimētu divas biļetes uz filmu, kā arī cepuri, piedāvājām atbildēt uz konkursa jautājumiem. Laimīgie biļešu ieguvēji ir: Henrijs (e-pasts: henrijs.lok***@gmail.com) un Ivars (e-pasts: divar***@gmail.com). Apsveicam!

Pareizās atbildes:

1. Pēc kura slavena rakstnieka darba motīviem uzņemta filma "Stounhērstas trakonams"?
Edgara Alana Po.

2. "Stounhērstas trakonamā" tēlojušās aktrises Keitas Bekinseilas pazīstamākās filmas ir:
"Aviators" un "Pērlhārbora".

3. Kurš aktieris tēlo ļoti līdzīgus varoņus slavenajā Mārtina Skorsēzes filmā "Slēgtā sala" un filmā "Stounhērstas trakonams"?
Bens Kingslijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!