Foto: Publicitātes foto
Noslēdzies portāla "Delfi" un Ģertrūdes ielas teātra kopīgi rīkotais konkurss par mūzikas grupu "Laura Polence Proejct", kas 21. jūlijā muzicēs ĢIT telpās.

Konkurss norisinājās no 12. jūlija līdz 19. jūlija plkst.12:00, kad tika apkopotas pareizās atbildes un izlozēti divi uzvarētāji, kuri katrs saņems ielūgumu divām personām uz "Laura Polence Project" koncertu. Ar uzvarētājiem pa konkursā norādīto epastu sazināsies portāla "Delfi" pārstāvji.

Konkursa uzvarētāji:

Jovita - jovita.cirule@...........lv

Alla - luscik@............lv

"Laura Polence Project" (LPP) ir 2011.gada sākumā izveidota muzikāla apvienība, kuras sastāvā muzicē jaunie latviešu džeza mūziķi - Laura Polence (vokāls) un Rūdolfs Macats (taustiņinstrumenti) - kopā ar basistu Breno Viricimo (Brazīlija) un perkusionistu Vernonu Haleteinu (Kurasao).

Apkopojot visu grupas dalībnieku atšķirīgo muzikālo pieredzi un dažādo tautu un kultūru mūzikas iezīmes, tiek radīta enerģētiska, piesātināta, aizraujoša mūzika, kurā liela nozīme ir gan katram mūziķim individuāli, gan īpašajai grupas kopskaņai.

"Laura Polence Project" repertuārā ir gan oriģinālkompozīcijas, gan latviešu tautas dziesmu apdares, gan Brazīlijas un Āfrikas ritmi. Katra grupas uzstāšanās ir unikāls, priekpilns muzikāls notikums!

Ieejas maksa 2 lati.

Pareizās atbildes:

1. Cik cilvēku spēlē projektā "Laura Polence Project"?
4

2. Kādu specialitāti Rīgas Doma kora skolā absolvējusi Laura Polence?
kora diriģēšana

3. Kurā Latvijas festivālā debitēs "Laura Polence Project"?
Saulkrasti Jazz.

4. Kādu instrumentu projektā spēlē mūziķis Breno Viricimo no Brazīlijas?
basu.

5. Cik tautas mūzikas koncertu būs norisinājušies Ģertrūdes ielas teātrī (ieskaitot "Laura Polence Project")?
3

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!