Foto: LETA
Noslēdzies portāla "Delfi" un "Live Music Agency" kopīgi rīkotais konkurss par šovasar Dzintaru koncertzālē gaidāmo "Live Fest".

Konkurss norisinājās no 28. maija līdz 4. jūnijam, plkst.12:00, kad tika apkopotas pareizās atbildes un izlozēti divi uzvarētāji, kuri katrs saņems ielūgumu divām personām un festivāla pirmo dienu 30. jūnijā, kad uzstāsies "Manfred Mann's Earth Band", "Louie Fontaine & Starlight Searchers". Ar uzvarētājiem pa konkursā norādīto epastu sazināsies portāla "Delfi" redakcija.

Konkursa uzvarētāji:
Renārs  - renars-petersons@……….lv
Anastasija Kruze -  anastkr@……...lv

Jau ziņots, ka pirmais "Live Fest" šogad norisināsies Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē 30. jūnijā un 1. jūlijā. Festivālā piedalīsies arī britu rokgrupa "Manfred Mann's Earth Band", "Louie Fontaine & Starlight Searchers" un tenors Amorijs Vasilli.

Pareizās atbildes:

1. Cik gadu pastāvēšanas jubileju šogad atzīmēs "Manfred Mann's Earth Band"?

40.

2. Kādu instrumentu grupā "Manfred Mann's Earth Band" spēlē tās dalībnieks Miks Rodžers (Mick Roger)?
ģitāru.

3. Ar kura dziesmu grupa "Manfred Mann's Earth Band" iekarojusi Amerikas Billboard 100 virsotnes un pasaules čārtu augstākās vietas?

Blinded by the Light

4. Kuri no grupas "Manfred Mann's Earth Band" dalībniekiem joprojām darbojas grupā no pašiem pirmsākumiem?

Manfrend Mann un Mick Roger

5. LIVE FEST ietvaros uzstāsies leģendārā dziedātāja Alisone Mojete. Alisone kļuva populāra pateicoties dalībai kādā pazīstamā duetā. Kāds ir šī dueta nosaukums?

Yazoo

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!