Foto: Publicitātes foto
Trešdien, 5. decembrī, Radio NABA 16. dzimšanas dienas svinību ietvaros Lielajā ģildē notiks svētku lielkoncerts, kurā grupa "Amorālā psihōze" prezentēs savu jaunāko albumu "Piena ceļš", portālu "Delfi" informē apvienības pārstāvji.

Albums izdots šoruden, mūzikas izdevniecības "Jersika Records" paspārnē vinila plates formātā, kā arī publicēts visos mūzikas straumēšanas servisos. Albuma tapšanā piedalījušies tādi Latvijas neatkarīgās mūzikas vidē labi zināmi mūziķi kā Raimonds Lagimovs (Dambis), Ivo Stankevics Skrips (Skrips), Jānis Burmeisters, Didzis Erra, Sniedze Prauliņa, Kaspars Putriņš un Santa Miscenkova.

Kaut arī grupas "Amorālā psihōze" pirmsākumi meklējami jau 20. gadsimta 80. gadu beigās, šis ir tikai otrais grupas albums. Grupas veidošanās raksturojama kā draugu sanākšana un muzicēšana mājas apstākļos, ļaujoties improvizācijai un eksperimentālai muzikālai jaunradei. "Amorālā psihōze" veikusi vairākus ierakstus, taču izdoti tikai divi no tiem, arī koncertēšana biežāk notikusi mājas apstākļos.

"Mūzika ārpus laika un telpas, kurā nenoliedzami var saklausīt drosmīgākās un radošākās 20. gadsimta rokmūzikas un džeza noskaņas," ierakstā dzirdamo mūziku raksturo "Jersika Records". "Mēs jau sen bijām pelnījuši šādu ierakstu, kas līdzētu bagātināt neciešami tukšos dzīves periodus starp pamošanos no rīta un aizmigšanu vakarā," tā par albumu raksta Ilmārs Šlāpins "Rīgas Laikā".

Radio NABA dzimšanas dienas norises laikā divās zālēs būs iespēja piedzīvot četras dažādas muzikālās programmas. Lielajā zālē koncertēs Radio NABA tuvi mākslinieki – "Amorālā Psihōze", "SonntagsLegion" un Sniedze Prauliņa. Koncerta noslēgumā plates griezīs daudziem klausītājiem labi pazīstamie Radio NABA DJ un mūzikas instruktori.

Biļetes uz koncertu var iegādāties "Ticket Shop" vietnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!