Foto: Publicitātes foto

2019. gada vasarā, 6. augustā, ar līdz šim iespaidīgāko šovu Latvijā atgriezīsies viena no visu laiku populārākajām Vācijas grupām "Rammstein", portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji no koncertaģentūras FBI.

"Rammstein" turnejas izziņošana aizsākās jau 1. novembrī, kad vairākās Eiropas pilsētās, tai skaitā Rīgā, uz reklāmas ekrāniem un ēku sienām tika projicēts grupas nosaukums un logotips, kā arī mirkļbirka #gebtfeinacht (pievērs uzmanību), norādot, ka šajā pilsētā gaidāms iespaidīgais šovs.

Koncerts Rīgā notiks "Rammstein" drīzumā gaidāmā septītā studijas albuma turnejas ietvaros. Albums pie klausītājiem nonāks 2019. gada pavasarī. Tas būs pirmais jaunais grupas ieraksts kopš 2009. gadā izdotā "Liebe ist für alle da". Ģitārists Ričards Kruspe jau ir atzinis, ka šis varētu būt apvienības pēdējais albums, tāpēc viņi smagi strādā, lai tas būtu tik labs, cik vien iespējams. "Pagājušā albuma ieraksta laikā mēs tiktāl sastrīdējāmies, ka gandrīz izjukām. Pašlaik viss iet daudz labāk, man ļoti patīk tas, ko dzirdu, bet ļoti iespējams, ka šis būs pēdējais "Rammstein" albums, tāpēc atdodam sevi par 200%, lai tas būtu tik labs, cik vien iespējams!" ieraksta tapšanas aizkulises ieskicēja mūziķis.

Pasaules slavu "Rammstein" iemantojuši ar iespaidīgiem līdz detaļām izstrādātiem un pirotehnikas elementiem bagātiem šoviem. Ikkatru koncertu caurvij pamatīgs sprādzienu un liesmu kokteilis, kurā katra nākamā dziesma grandiozitātē pārspēj iepriekšējo. Nereti galvenā pirotehniķa lomu uzņemas arī grupas līderis Tils Lindemans, kurš atsevišķus skaņdarbus izpilda pat pilnībā esot liesmu pārņemts.

"Rammstein" ir viena no kritiķu un klausītāju atzītākajām Vācijas rokgrupām, kuras kopējais pārdoto ierakstu skaits pārsniedz 10 miljonus. Kopš dibināšanas 1994. gada mūziķu kontā ir tādi skaņdarbi kā "Du Hast", "Benzin", "Engel", "Amerika", "Sonne", "Ich Will", "Pussy" un daudzi citi, kas ir gan nokļuvuši Eiropas valstu topu virsotnēs, gan arī parādījušies dažādu filmu un seriālu skaņu celiņos. Tāpat jāatzīmē, ka karjeras gaitā apvienība ir tikusi nominēta aptuveni 30 dažādām mūzikas balvām, tostarp divām "Grammy", kā arī ir ieguvusi 10 "Echo", divas "Kerrang!" un vienu "MTV Europe Music" balvu.

Biļetes uz Rammstein koncertu Rīgā Lucavsalā 2019. gada 6. augustā publiskajā pārdošanā nonāks 8. novembrī pulksten 10.00 un tās varēs iegādāties "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!