Partijas "Mūsu Zeme" demokrātiskās sacelšanās, aicinājuma un protesta programma pret esošo pretlatvisko valsts varu 9. Saeimas vēlēšanās.
Uzskatām, ka Latvijas valsts likumdevēji un izpildvara, kā arī tiesībsargājošās institūcijas sekmē Latvijas valsts nozagšanu un nostāšanos uz valsts organizētās noziedzības ceļa, ko pārvalda nevis partijiskās sistēmas, bet gan ekonomiskie grupējumi, kas manipulē ar ļoti lielu naudu. Tāpēc sabiedrībā valda bailes, nezināšana un vienaldzība.

Sešpadsmit Latvijas valsts neatkarības gados organizētais valdošo spēku slēptais genocīds pret latviešu tautu ir novedis to līdz iznīcības robežai, zemas dzimstības un augstas mirstības rezultātā latviešu skaits samazinājās par apmēram 75 000 (1941. un 1949. gados uz Krieviju deportēja apmēram 58 000 pilsoņu). Mūsu mērķis ir latviešu tautas saglabāšana un tās uzplaukums Latvijā. Mēs izmantosim 1966. gada 16. decembra ANO konvencijas 4. pantā noteiktās tiesības. Partija "Mūsu Zeme" iestājas par:

tiesisku valsti, nodrošināsim drošību,

ārpolitikā - pret karu pasaulē,

nācijas dzīvību,

vēsturisko un juridisko patiesību,

Latvijas valsts jaunu attīstības ceļu - sociālo atbildību.

Valsti raksturo attieksme pret bērniem, slimajiem un invalīdiem, pensionāriem, ieslodzījuma vietām un politiskajām brīvībām. Lai nepieļautu tautas gara salaušanu un kristīgu morālo vērtību izskaušanu, mēs

palielināsim finansējumu veselības, izglītības, zinātnes un sociālajai jomai;

nodrošināsim katram jaunietim iespēju iegūt vispārējo vidējo vai vidējo profesionālo izglītību;

audzināsim jaunatni nacionāli patriotiskā garā, nosacīsim Latvijas vēstures un ģeogrāfijas mācīšanu visās skolās;

nepieļausim tikumības nozākāšanu, homoseksuālisma propagandu un ar to saistīto bērnu tiesību neaizsargātību.

Oficiālie vidējie ekonomiskie rādītāji rada maldīgu optimismu, lai gan tautsaimniecības stāvoklis valstī ir kritisks. Pie varas esošajiem galvenais ir izdabāt Eiropas Savienībai, tāpat kā agrāk Padomju Savienībai.

Mēs panāksim, lai jebkurš lēmums tiktu vērtēts no Latvijas izdevīguma un interesēm, nepieļausim atteikšanos no nacionālās valūtas bez tautas nobalsošanas. Lai samazinātu nabadzību un kraso atšķirību labklājības līmenī starp sociālajiem slāņiem:

noteiksim ar nodokļiem neapliekamo algas daļu un minimālo pensiju 60% apmērā no vidējās darba algas valstī;

ieviesīsim nodokļu progresīvās likmes;

pieņemsim likumu, lai nodokļi nekļūtu par iedzīvotāju izputināšanas cēloni; īstenosim nodokļu atvieglojumus atpalikušajos reģionos;

nepieļausim Latvijā investīcijas no ofšoriem;

izslēgsim iespēju iedzīvoties ierēdņiem no valsts un pašvaldības iepirkumiem;

sekmēsim nacionālā kapitāla un darbaspēka piesaisti tautsaimniecībā, veidojot investīciju fondus, izlaižot valsts obligācijas u.c.;

stimulēsim alternatīvo enerģētiku.

Arī esot Eiropas Savienībā, mēs paturam tiesības lemt par savas valsts un nācijas attīstību jebkurā jomā:

pārskatīsim valstij svarīgo objektu privatizācijas likumību;

atcelsim Latvijai uzspiestās lauksaimniecības produkcijas kvotas;

atbalstīsim ekoloģiski tīrās lauksaimniecības un zvejniecības kooperatīvu veidošanu, ietverot tajos pārstrādes un realizācijas uzņēmumus, nepieļausim to rūpnīcu slēgšanu, kas izmanto vietējo zemnieku un zvejnieku saražotās izejvielas.

Cilvēku labklājības nodrošināšanai ir nepieciešama valsts, kas sargā tos no ārējā un iekšējā apdraudējuma. Lai panāktu patiesu Latvijas valsts un pilsoņu drošību, mēs:

atcelsim vai grozīsim likumus, kas neatbilst Satversmei un Latvijas valsts un pamatnācijas interesēm;

nesaudzīgi vērsīsimies pret konstitucionālo, politisko un ekonomisko korupciju valstī (vairākkārt esam darījuši), reorganizēsim tiesībsargājošās institūcijas (prokuratūra, policija u.c.);

pārskatīsim tiesnešu iecelšanu uz mūžu;

pārtrauksim masveida naturalizāciju, pārskatīsim Pilsonības un Repatriācijas likumu;

starptautiskā līmenī panāksim Latvijas okupācijas fakta atzīšanu, nepiekritīsim Abrenes atdošanai Krievijai.

Mēs esam par tautas vēlētu prezidentu, par to, ka deputāts Saeimā var būt ne ilgāk par diviem sasaukumiem. Pilnveidosim vēlēšanu likumu atbilstoši Latvijas Republikas Satversmei.

Latviešu tautas nāves sakne, kas jānocērt, bija un ir "Latvijas ceļš". Tas iemina skuju taku latvietim. Viņa aizsākto cītīgi turpinājusi "Tautas partija" rokrokā ar LPP (ar krustu nāca, zem krusta paliks).

Ja latvietis neatbalstīs partijas "Mūsu Zeme" programmas īstenošanu, tad visi esam atstāti nolemtībai. Mums visiem jāatgūst ticība latvieša spēkam, savai zemei un mūsu bērnu nākotnei!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!