Foto: DELFI

Koncertzālē "Palladium" šā gada 24. maijā plānotais amerikāņu dziedātāja Lauv koncerts tiek atcelts, liecina koncertaģentūras FBI "Facebook" profilā publicētā informācija.

Kā raksta koncerta rīkotāji, lai gan sākotnēji tika plānots, ka mākslinieka Eiropas turneju būs iespējams pārcelt, tomēr Covid-19 pandēmijas izraisīto apstākļu dēļ to nav iespējams izdarīt tuvākajā nākotnē.
Biļešu īpašniekiem būs iespēja samainīt biļeti 125% vērtībā no biļetes cenas pret kādu citu "Positivus Festivāla koncerti" vai "BDG Concerts" rīkoto pasākumu, festivāla "Positivus 2021" biļeti vai arī atgriezt biļetes un saņemt atpakaļ naudu.

Pieteikuma veidlapa par koncerta maiņu atrodama (ŠEIT) Tā aizpildīta jāsūta uz info@bdg.lv , pievienojot arī jau iegādātās biļetes.

Ar plānoto koncertu sarakstu iespējams iepazīties šeit. Pieteikumus naudas atgriešanai un biļešu apmaiņai būs iespējams sūtīt līdz 2020. gada 31. decembrim.

Savukārt, ja biļešu īpašnieks vēlas pieprasīt par biļetēm samaksāto naudu, tad tā tiks atgriezta pārskaitījuma veidā sākot no 2020. gada 1. jūlija, aizpildot pieteikuma veidlapu (ŠEIT). Aizpildīto veidlapu iespējams sūtīt elektroniski uz info@bdg.lv kopā ar pievienotām biļetēm.

Amerikāņu mūziķis Lauv, īstajā vārdā Ari Staprans Leff, ir dziesmu autors, multiinstrumentālists un producents. Savu skatuves vārdu aizguvis no latviešu vārda "lauva" un turklāt ne tāpat vien. Viņa vecvecāki un mamma ir latvieši un Latvija viņam nav sveša. Iepriekš Lauv uzstājies Latvijā kā viens no "Positivus" festivāla māksliniekiem.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā organizatori lūdz rakstīt uz info@bdg.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!