Foto: F64
Šogad biļetes uz Latvijas Mūzikas ierakstu Gada Balvu būs iegādājamas publiskā tirdzniecībā. Biļetes uz pasākumu, kas 23. februārī notiks LNO, būs nopērkamas no 20. janvāra.

Līdz šim prestižais notikums Latvijas mūzikas ierakstu dzīvē plašākai publikai bijis pieejams vien televīzijas tiešraidē – iepriekš apbalvošanas ceremoniju, kas notiek jau 13 gadus, klātienē varēja baudīt lūgtie viesi – nominētie mūziķi, to ģimenes un tuvākie draugi, mūzikas industrijas cilvēki un ierakstu izdevēji, žūrijas locekļi, mediju un sponsoru pārstāvji. Šogad organizatori nolēmuši padarīt pasākumu sabiedrībai pieejamāku, krasi ierobežojot ielūgumu skaitu un piedāvājot tirdzniecībā biļetes.

Latvijas Mūzikas producentu apvienības LaMPA valdes priekšsēdētāja Elita Mīlgrāve: "Laiki mainās un arī Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balva mainās tiem līdzi – šogad esam izdarījuši jau vairākas izmaiņas pasākuma nolikumā, kas devušas ļoti pozitīvu rezultātu – samazināta ierakstu iesniegšanas maksa, nodrošināta iespēja darbus iesniegt elektroniski. Lai gan arī iepriekšējos gados esam piedāvājuši nelielu skaitu biļešu interesentiem, tomēr līdz šim tas nav bijis pamanāms daudzums un neesam to popularizējuši."

Balvu pasniegšanas ceremonijā – koncertā skatītājus gaida tikšanās ar populārākajiem Latvijas mūziķiem, atkalredzēšanās ar jau iemīļotiem māksliniekiem gan uz skatuves, gan zālē, kā arī dažas pavisam jaunas tikšanās. Jau tradicionāli, šovā gaidāmi arī dažādi pārsteigumi – neierasti mūziķu salikumi, nepieredzēti ampluā, ievērojamas personības un īpaši viesi.

Biļetes uz koncertu būs pieejamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!