Foto: Sintija Grīnerte

Ar koncertu Dobeles pilī svētdien, 19. septembrī, šīs vasaras koncertturneju "Naivais ku-kū" noslēgs grupa "Carnival Youth".

Atgādinām, ka šajā programmā iekļautas 18 dziesmas no dažādām latviešu kinofilmām. Koncertos skan tādas dziesmas kā "Dzeguzes balss", "Alvas zaldātiņi", "Ances romance", tēma no "Ilgais ceļš kāpās", "Skauģu dziesmiņa", "Dziesma nenosalst" un citas.

Viens no grupas mūziķiem Roberts Vanags stāsta: ""Naivais kukū" lokomotīve šovasar ieskrējās pamatīgi un izvadāja mūs krustu šķērsu teju pa visu Latviju. Koncertējot paviesojāmies tik daudz brīnišķīgās vietās, kur vēl nebijām bijuši, izbraukājām jaunus ceļus, apskatījām kolosālās Latvijas muižas un pilis, un pielējām to dārzus ar kino mūzikas viļņiem. Tomēr ne tukšiem pils mūriem un puķēm mēs spēlējām, bet gan tik daudz foršiem (un traki naiviem) klausītājiem, kas pārstāvēja visas paaudzes. Paldies jums par šiem burvīgajiem vakariem!"

"Tiekamies Dobelē un kopīgi pamāsim vasarai arrivederci! Un tad līdz ar saulrietu katrs uz savu "...zemi laimīgo, un izrādās uz mājām"," aicina mūziķis.

Rudenī "Carnival Youth" ar "Naivais ku-kū" uzstāsies 1. oktobrī Salacgrīvas kultūras namā un 23. oktobrī Valmieras kultūras namā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!