Foto: Publicitātes foto
Ceturtdien, 13. oktobrī visās "Biļešu servisa" kasēs tiks uzsākta biļešu tirdzniecība uz kanādiešu grupas "Austra" koncertu Vecgada vakarā jaunatklātajā koncertzālē "Palladium", portālu "Delfi" informē "Positivus Music" pārstāvji.

Pirmajā tirdzniecības dienā biļešu cena būs 13 lati, vēlāk biļetes kļūs dārgākas.

Kanādiešu grupa "Austra" ar latviešu izcelsmes dziedātāju Keitiju Stelmanis priekšgalā ir viena no šī gada aizraujošākajiem atklājumiem pasaules populārajā mūzikā.

Austra bija īpaši gaidīti viesi jau šī gada "Positivus" festivālā, un pēc negaidītās dalības atcelšanas festivālā tūdaļ tika meklētas jaunas iespējas, lai Austra uzstātos Latvijā vēl līdz gada beigām.

Mūzikas kritiķi ļoti atzinīgi novērtējuši grupas kvalitatīvo debijas albumu "Feel It Break", kas klājā nāca šī gada maijā. Albums tapis pazīstamajā ierakstu kompānijā "Domino Records". "Feel It Break" veidots kopā ar producentuDemjenu Teiloru, kurš sadarbojies arī ar tādiem māksliniekiem kā Bjorka, "The Prodigy",Robina un "UNKLE".

Austra debijas albums lepojas arī ar nomināciju "Polaris" balvai, kas ir Kanādas ekvivalents britu "Mercury" mūzikas balvai. Kopš albuma iznākšanas, grupa koncertējusi gan dzimtajā Kanādā un ASV, gan izpārdotos koncertos Eiropā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!